ortam yanıyo dostum kop gel bekliyorum bye. > >- converse'lerim erimeye basladi. >- sende timberland'lerini giyseydin!!! > > >ay tırnaam yandııa > > >zibani bey şimdia bir ben bu kıyafetinizi hiç beğenmedim, bi daa bu ortama >biran önca bi kılıma istiyoruum ona göra! > >pazardan mı bulmuş o kazanıa?! > >ayyy berktuğrulcannnnn çok tearladiiiimmm kilma yok mu burdea... > > >abi ortam kızıl farklı bi dünyatavsiye ederim yani >ambiyans süpeaar,inanılmaz yağni,böle ateşler filağn,sonuçta etkileyici bi >yer,bayıldım,cidden çok manyak filan güzel olmuş,ne kadar takılcam ben >buraya? > > >+hii kısssım ortama baak... >-akalım felan yane.. >+inanmıyoruaaaam; sıcak felan yaaa.. >-kal geldi vacinsu, şuna baaak.. >+o o oha oldum, hatta çüş olduaam.. >-inanmıoraaam..pardon, siz kimsiiiin? >/zebaniyim yavrum ben.. >-heeeaa..o nedir? >/yakacam hepinizi.. >+nassı yanee?hea anladıaam, kıyafet partisi felan, dimeee?? >/he yavrum he..geç şöle bakim.. >-bi dakka yeaa..noluaaa?vacinsuaa, nereye kısssım?bensiz eller havaya >heaa..aşgolsuuaaan.. > > >-lan turgut koşş lan bura kız kaynıyooo >- sero lan, burnuma yanık kokusu geliyo... > >tiki: ayy.. merağbaaaağğ...!! siz zebani olmalısınız diymii > >zebani: evet nolmuş.. beğenemedin mi? > >tiki: yok ondan şeyetmedim... ıyykk burası ter kokuyo yaaa.. parfüm yok >muydu? > >zebani: ne kokacaktı yaa...!! > >tiki: yaa ben bişi sorcam yaa. > >zebani: hadi çabuk söyle işimiz, gücümüz var > >tiki: burada air conditional yok mu?? > >zebani: ........!!!!!!! > >tiki: ama ama ama bana öbür dünyada her şey var demişlerdi, ben o yüzden >geldim > >zebani: o cenette oluyor...! burada bir tek senin gibi ... neyse ağzımı >bozmayacağım > >tiki: heehh.. bildim.... yani cennet reina öyle mi..! neyse tanıştığıma >sevindim.. ne taraftan gidebilirm acaba? taksi çabuk gelir mi? > >zebani:..............!!!!!!!! > >seytan:hosgeldiniz.. >tiki:aa manyak midir ne! ne hosgeldinizi yaaa.ben askimin bmw'sindeydim bi >sahin i solluyoduk noldu yaaa.ogulcan nerdesiaan? >seytan:yok boyle bişi lakin $oyle bi$iiler war belki alakalidir. >tiki:ay bunlar kim! ne bu kirmizili adamlar yaa.ay! mahfettin diesel >kotumu! sen o kot kac para biliyomusuuaan.senin babanin 3 aylik magasi bile >yetmez ona bikereem. > >- evettt... siz sarı saçlı, minik çantalı faniler gelin bakim buraya..! >+ ayy.. neden asabiyet yaptın ki sen... ihihihi.. >- hadi canım.. hadi daha senden çok var.. >+ ayy..zebanican.. ihihihiii..biz niye cehenneme geldik yaa...anlamadık >biz.. >- insanları çıldırtıp, onların sabır sınırlarını zorladığınız için.. >+ hee..iyi dedim yoksa geçen sene yanlışlıkla sahte gucci kullandım felan >diye mi.. ehiheii..
ALINTIDIR..
Boş işlerin müdürü
Hocam ayıp ediyon ya şurda hoşumuza giden bir şy olmuş ilk defa konu açıyoz onu da çok görüyon.
''Ölünce cehenneme gitmek istiyorum çünkü tanıdığım bütün ilginç insanlar orada olacak'
Freddie Mercury.
Tiky kızlar pembe kaka yapsın
Zebani olmak istiyorum
Tikilerden ve emolardan nefret ediyorum.Ama emo gızlar güzel olabiliyor bazen o ayrı tabi.
Tiki kızlarının en büyük kozları , suratlarının yarısını kadar kaplayan ''otobüs camı'' gözlükler...
Böylece hiçbir b.ka benzemeyen yüzlerini o gözlüklerle kapatıyolar ve biz de bir şeye benziyorlar sanıyoruz...
quote:
Orjinalden alıntı: You and Me
''Ölünce cehenneme gitmek istiyorum çünkü tanıdığım bütün ilginç insanlar orada olacak'
Freddie Mercury.
hee sanki muhabbet etme fırsatı yakalayacan
>+hii kısssım ortama baak... >-akalım felan yane.. >+inanmıyoruaaaam; sıcak felan yaaa.. >-kal geldi vacinsu, şuna baaak.. >+o o oha oldum, hatta çüş olduaam.. >-inanmıoraaam..pardon, siz kimsiiiin? >/zebaniyim yavrum ben.. >-heeeaa..o nedir? >/yakacam hepinizi.. >+nassı yanee?hea anladıaam, kıyafet partisi felan, dimeee?? >/he yavrum he..geç şöle bakim.. >-bi dakka yeaa..noluaaa?vacinsuaa, nereye kısssım?bensiz eller havaya >heaa..aşgolsuuaaan..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme