quote:Orjinalden alıntı: drony Saturday, October 28, 2073 90 yıl bana yeter ama dünyaya yetermi bilmem merak etme ben senı daha once oldururum yakalrsam
quote:Orjinalden alıntı: tedoa eee isteyenın bır yuzu kara vermeyen zenci hesabı Oh be sonunda uzattılar ömrümü allah razı olsun tedoa senin adını verdim hemen hallettiler Wednesday, October 13, 2173
quote:Orjinalden alıntı: tedoa quote:Orjinalden alıntı: drony Saturday, October 28, 2073 90 yıl bana yeter ama dünyaya yetermi bilmem merak etme ben senı daha once oldururum yakalrsam ulen ben seni öldücem yakalarsam ve bana 40 fırın çay getirene kadarda affetmicem
quote:Orjinalden alıntı: Jocman quote:Orjinalden alıntı: Jocman Friday, May 13, 2067 19 mayısta ölseydim ya! valla 2067 ölcem 2,306,414,480 bu kadar saniyem kaldı ! yani 2077 'de ölcemm yani 90 yaşlarımda ölcemm ... daha 15 çünkü
quote:Orjinalden alıntı: drony quote:Orjinalden alıntı: tedoa quote:Orjinalden alıntı: drony Saturday, October 28, 2073 90 yıl bana yeter ama dünyaya yetermi bilmem merak etme ben senı daha once oldururum yakalrsam ulen ben seni öldücem yakalarsam ve bana 40 fırın çay getirene kadarda affetmicem len sana inat birgun yanına gelecem alacam bır demlık cay kafandan acagı dokecem