Şimdi Ara

Tiktok hesabına giriş yapamama ('Hizmetimizi çok sık ziyaret ediyorsunuz' uyarısı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün 2 saat kadar önce, cep telefonumda yeterli yer olmadığından, telefonumun tarayıcısından giriş yapmaya çalıştım. Kullanıcı adım ve şifremi doğru yamama rağmen, Captcha bölümünde cep telefonumun takılmasından birkaç kez tutturamadım.

Sonrasında bilgisayarımdan giriş yapmaya kalktığımda ve bu captcha kısmını doğru yaptığımda " üzgünüz, hizmetimize çok sık giriş yapıyorsunuz" gibi bir uyarı ile hesabıma giremedim.

Bu sorunu Google'da arattığımda da, IP adresimin bloklandığını anlamış bulundum. Sorunla ilgili önerilerden birinde yeni şifre oluşturarak bu IP engelini kaldırabileceği yazıyordu. Bunu uygulamaya çalıştım. Ancak şifremi değiştirmeye kalktığımda yine "üzgünüz, hizmetimize çok sık giriş yapıyorsunuz" uyarısı verdi.

Daha sonrasında, giriş yapma denemelerime ara verdim.

Soru olarak IP engeli süresiz mi, yoksa belirli saat veya gün sonunda bu engel kalkıyor mu?

Bu konuda tecrübesi olan arkadaşların sorunun çözümü hakkında görüşlerini duymaktan çok mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flut -- 10 Şubat 2021; 19:43:15 >

• sistem otomatik askıya almıştır bir süre sonra düzelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.