|
TikTok platformu ABD’li içerik üreticilerine 200 milyon dolar ayırdı
-
-
Yani ABD'de yasaklanmaması için bir nevi rüşvet veriyor. ABD'li kullanıcılar için içerik üretmeleri karşılığında milyon dolarlar verirken dünyadaki diğer kullanıcılar için tek kuruş vermeyi düşünmediğine göre bunun başka manası olamaz.
-
Boşuna böyle kaynaklar ayırma, kapatılacaksın. Bütün Dünya'da yasaklanması en büyük dileğim.
-
Sebep? Hayır yani TikTok kapansa orayı kullanan insanlar kendilerine yeni mecra bulamayacak falan mı sanıyorsunuz anlamıyorum ki.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Oradaki kesimin durumu dışında bana bu mesajı yazdıran daha ciddi sebepler var: Çin gibi demokrasi düşmanı bir ülkeden bahsediyoruz. Tüm Dünyayı kendine bağımlı hale getirip kontrol altına almak isteyen bir ülkeden bahsediyoruz. Kendi firmalarını virüs gibi dünyaya yayarken yabancı firmaların faaliyetinin hükumet iznine bağlı olduğu bir ülke. Ayrıca Doğu Türkistan Türklerine yaptığı zulümler de ortadayken bu ve önceki saydıklarım bilinen şeyler ve bunların üstüne daha sebep mi istiyorsunuz?
TikTok mecrasının rezilliği ayrı bir konu, kapandıktan sonra bu insanları nasıl zapt edeceğiz onu ben de bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Water -- 24 Temmuz 2020; 22:45:58 > -
Donanım satışlarının devam etmesi yanında yazılım yine hafif kalır.
-
Çin'in foyası ortaya çıkınca bir yerden başlamak lazımdı. Donanım konusunda Taiwan, Endonezya ve Hindistan'a kaymaya başladılar. Türkiye artık Çin'den daha düşük işçi maliyeti sunmaya başlayacak kur artışıyla.
ABD ile Çin arasındaki soğuk savaşta devam ediyor. Sonunda Çin kaybedecektir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X