Merhaba Ev ahalisi , çoluk çocuk tiktok da takılıyor. Buna dur demek için modemden tiktok a giden bütün ip adresleri engelemem gerekiyor sanırım. Asus N17U kullanıyorum. Ağ trafiğini nasıl izleyebilirim ? tiktok un çok fazla ip adresi var tek tek engellemem gerekiyor. Daha pratik bir yolu var mıdır?? Not: Modem e blacklist tanımlaması yaptım Tiktok yazıp listeyi çalıştırdım. bilgisayardan veya telefondan web browser den açılmıyor ama telefondaki tablet deki programlar tiktoka bağlanıyor. sanırım programda çok fazla ip var biri bağlanmaz ise diğeri mi bağlanıyor öyle bişi var galiba? Nasıl çözerim sizce < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 26 Temmuz 2022; 17:15:15 > |
Tiktok u modemden engellemek
-
-
Şu videoda anlatılmış. Videonun açıklama kısmında tiktokun kullandığı güncel adresler de var.
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=opmbElar40U
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağlıklı çalışmıyor o ipler birçok şeyi de durduruyor.
ayrıca telefon ve tablet apk sı bağlanıyor gene.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu bende takibe alayım. Tiktok kesinlikle çağımızın vebası gibi. Gençleri yeni nesili çok olumsuz ve kötü anlamda bozuyor.
-
bir kişiliği istediğiniz gibi eğip bükemezsiniz. bükmeye çalışırken de kırmanız mümkündür. daha gerçekçi bir yaklaşım sergilemelisiniz. fayda ve zararları üzerine makul bir açıklama yaptıktan sonra, tercihde seçim yapmasına fırsat verilmesi doğru olanıdır. zor kullanarak yasaklamanın da vebadan bir farkı yok.
-
-
Raspberry pi üzerindeki adguardhome a alternatif olarak "NextDNS" de kullanabilir.
İşlevleri aşağı yukarı aynıdır ve kurulumu daha kolaydır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
engelleyemezsiniz ifşa edilince tiktoka düşman kesilen troller...
-
Bu konudaki yaklaşımınıza katılıyorum. Çoçuğum henüz tiktoka girebilecek kadar büyümedi. Çekirdekten iyi yetiştirmek lazım. Belli bir yaşa kadar çoçuk aslında kendisi için fayda veya zarar ayrımı yapabilecek kapasitede olmuyor. Onun için eğlenceli gelen bir şeyin zamanla aslında kişiliğini ve yapısını ne yönde olumlu veya olumsuz değiştirdiğini muhakeme edemez. Beyazın neden beyaz olduğu siyahında neden siyah olduğu faydasını ve zararını sorgulayıp artı ve eksiklerini doğru bir şekilde muhakeme edebilecek duruma gelene kadar sorumluluk bizlere ait. Daha sonrasında beyaza beyaz siyaha siyah deyip neden olduğunuda bilerek yapıyorsa bir birey olmuştur o noktada tabiki seçim ve kararlarına müdahale edilemez. saygı duyulur.
-
Güzel uygulamaymış faydalı bilgi teşekkürler
-
demek istediğim, doğruları ve yanlış olanları öğretebilmek için herkesden önce sen erken davranacaksın. yasaklamak çözüm değil. serbest bırakırsan da çözüm değil. senin yapabileceğin en iyi iş, doğru ve yanlış ayırımını yapabileceği bilgi ve tecrübeyi, deneyimi ona kaandırmaya çalışmak. zaten her türlü takip ediyor olacaksın. yoksa, serbest bırak her şeyi yapsın manasında değil tabi ki.
-
https://raw.githubusercontent.com/llacb47/mischosts/master/social/tiktok-block
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X