Selam Arkadaşlar Charlarımı Satıyorum Level :Arch mage 61 (full İtem) Irk :Human Server :Xigenon Np :15.000n Yan char : 43 Rogue Nick :TILSIM Msn :red.rogue@hotmail.com _________________________________________________________________________________________ Priest ( full item)
Level :59-60 Arası Irk :Human Server :Xigenon Np :17.000 Msn :red.rogue@hotmail.com Nick :ConsTanTine_Buff
İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYURULUR. !!!!
abi tamam satıyosun anladık ama bi şehir söylesen bide parasını aaa eksik bilgi vermeyin öff
Charlarımı Ytl İle SAtmaktayım İst Olması Benide Sevindirir. Mage: 300.000.000TL. Priest:200.000.000TL. Evet KArdeşler Fazla Giremiyorumda Size Bu BİLgi Yeterlidir.SANIRIM MSN: red.rogue@hotmail.com
kardeşm iyi satuyosun tamam da ust konu olan karakter ve eşya pazarına neden yazmadn bos yere topic kirliligi yapıosn
sakin bisi almayin bu benim 500m yonumu caldi beni soydular diye sakin
AĞA HİÇ PARAM YOK BANA KULLANMADIĞIN BİR CAR VERİRMİSİN...
VERİRSEN SEVİNİRİM...
MAN kardeşim sen neler saçmalıyorsun anlamadım kime ne diyorsun??
iyide char satsan ne olcak şifre mi değişiyo ???
şifre değişimi aktif olana kadar char alımı yapmayın
Ne yapalım kardeş satıp kendi yolumuzu bulalım ayrıca charın sifresni benden başka kimse bilmiyor 1 olay olursa tel var yada ist de oturuyor alan kisi olay oldugu zaman arar beni yada gelir yanıma söyler böyle böyle oldu diye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme