Şimdi Ara

Tim Cook, iOS6'daki Haritalar uygulamasının yetersiz kalmasından dolayı kullanıcılardan özür diledi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
7.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adamlar zaten uygulamnin logosunda anlatmis herseyi. Kopruden sola donerek atlayin

Tim Cook, iOS6'daki Haritalar uygulamasının yetersiz kalmasından dolayı kullanıcılardan özür diledi
  • He tamam adam oyle dedi sorun cozuldu.

• E bu adamlar hiç denememiş mi bunu? "Ya ben bir uygulama yaptım bir bakayım nasıl yapmışım? Çok güzel yapmışım, her yer her yerde, ben de zaten işten atılmak istiyordum."

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

E bu adamlar hiç denememiş mi bunu? "Ya ben bir uygulama yaptım bir bakayım nasıl yapmışım? Çok güzel yapmışım, her yer her yerde, ben de zaten işten atılmak istiyordum."

Aynen bende bunu anlamıyorum. Çizilme, kamera, zamanında sinyal, şimdi maps... Demek ki adamlar cihaz tamamlanınca prototip falan hikaye direkt üretime geçiyorlar... Halbuki 2 senede bir yeni cihaz çıkaran bir firmanın böyle amatör hatalar yapmaması gerekirdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Adamlar zaten uygulamnin logosunda anlatmis herseyi. Kopruden sola donerek atlayin

Tim Cook, iOS6'daki Haritalar uygulamasının yetersiz kalmasından dolayı kullanıcılardan özür diledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Adamlar zaten uygulamnin logosunda anlatmis herseyi. Kopruden sola donerek atlayin

Gerçekmi bu harbiden köprüdemi göstermiş bunu

• Steve jobs olsa bak guzel kardesim esnafa yoldaki birine sorun önce bulmazsaniz gps kullanin

• quote:

Orijinalden alıntı: can_66

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

CEO kabul etti Apple Fan boyları kabul etmedi ya;Yuh diyorum.

O telefona 2500TL verince kabullenmesi zor oluyo tabi.Nihayetinde herşeyi 'en mükemmel' yapan telefon diye veriyorlar değil mi o kadar parayı.

2500 lira bana çok koydu sanki

İphone 4 iphone 4s galaxy s2 s3 ve new ipad kullanıyorum.

Şimdi bana çok koymuştur 2.5 kağıt hadi 3 olsun.

Tühh gitti paracıklar

• quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

quote:

Orijinalden alıntı: homeedition88

quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

Ozgurluk ozgurluk dediginiz nedir, romlarla oynuyarak kendisinizi einstein mi saniyorsunuz.... diyen ifan arkadaslar, ozgurluk bir firmanin para kazanma hirsindan tercih hakkinizin tepeden inme kararlarla kisitlanmamasidir, bu yuzden madur olmamaktir. Bilmem anlayabiliyormusunuz. Google maps niye iosdan cikartildi. Google ana is alani internet hizmetlerine darbe vurmak icin. Tepede onlar debelesiyor altda siz eziliyorsunuz. Google tuketiciyi appledan daha fazla dusunuyor demiyorum. Acik sistemde dev firmalar size istediklerini dayatamazlar. Bunu ozellikle wp nin kapali sistemini askla savunan arkadaslara soyluyorum.

Tamamen yanlis biliyorsunuz olayi. Apple google haritalari cihazlarindan kaldirma sebebi kavgali olmalari falan degil. Nitekim ticarette duygusallik milyar dolarlik sirketlerde pek rastlayabileceginiz birsey degil. Her neyse google maps android uzerinde bir cok yenilik ile surekli guncellenirken applein butunlesik sundugu google maps appine adam gibi gunelleme cikartmamasi soruna sebep oldu. Google kendine platformuna haliyle torpil geciyordu ve apple bu isin basinda yaptigi hatayi farketti ve bir baska firmaya bagli kalmanin yanlis bir karar oldugunu anlayarak durumu duzeltmeye calisti.

Aslinda bakarsaniz steve jobs in google bu kadar cok sinirlenmis olma sebebi bunun gibi bir cok konunun ustuste gelmesidir. Yoksa google henuz 50 milyon dolarlik bir sirketken apple ile cok iyi iliskilere sahipti. Zaten bunu google hizmetlerini butunlesik sekilde cihazlarina yuklemelerinden anlayabilirsiniz.

duygusal bakiyor diyen kim. maps hizmeti kullanicilarin en cok mobil arama yaptiklari ortam. kullanicilarin aramalri, bulunduklari yerler bunlarin hepsi google serverlarina gidiyordu. google icin ciddi bir is alani anliyacaginiz. apple bu alani dogal olarak googledan almak istedi. ama bunu daha iyi hizmet sagliyarak degil, kurdugunu kapali sistemin tekelini kullanarak yapti. sizde gelmis bunu savunuyorsunuz. ustelik kotu hizmetiyle insanlarin madur etigi halde.

burda google yada apple, kim hakli kim haksiz onemli degil. ikiside yakaladiklari yerde kanimizi emebildikleri kadar emerler suphemiz yok. ama acik sistemde kullaniciya dayatma yapilmasi zordur. google ancak daha iyi hizmet vererek kullanicilari kendi ekosisteminde tutabilir. altini cizdigim nokta bu. elestirdigim noktaysa apple fanlarinin applein tum bu tekelci manupulasyonlarini kullanci icin yapilan iyilikmis gibi savunmalari. (itunes suz mp3 atilamiyor; itunes kaliteyi sagladigi icin / bluetooth var ama dosya atilamiyor; bluetooth zaten eskimis teknoloji / 3kurusluk sarj kablosunu 20euroya satmak icin chip takmis; kullaniciyi yan sanayi urunlerden korumak icin.) ohha yani, bir insan gurubu bu kadarmi saf, bu kadarmi fanatik olabilir.

Bakin beni yanlis anliyorsunuz yukaridaki mesajimda google yada apple ile ilgili kisisel hic bir fikrimi eklemedim ben. Direk olarak durumu okudugum yabanci gazete ve dergileren aldigim bilgi dogrultusunda aktarmaya calistim. Haliyle benim hangi sirketin ceo'sunun ne bildigini yada stratejilerinin ne oldugunu bilecek halim yok. Yapilan sirket stratejileri hakkinda fikir yurutecek kadar da birikimli ve zeki bulmuyorum kendimi. Ancak wall street journal, La times, cnet ve deutsche welle isimli gazete ve mecmualarin teknoloji bolumlerinde guzel yazilar oluyor oneririm.

Ama kisisel olarak fikrimi soylemem gerekirse; google maps abd icinde navigasyon ve yan faydalari icin kullanilan bir hizmet oldugunu gorebiliyorum. Cunku abd icinde yasayanlar ulkenin her yerinde abone olduklari sebek uzerinden data paketleri ile google mapsi kullanabiliyorlar. Ama avrupada bizim icin pek gecerli degil bu. cunku avrupada ulke sinirlari birbirlerine yakin ve bazi ulkeler haric avrupa birligi ulkelerinde dolasim serbest. Simdi cikip isvecden fransaya araba ile giderseniz google maps pek bir ise yaramaz cunku roaming sorunu var. ekstra ucret odemek durumunda kalirsiniz. Nokia bu konuda indirilebilir haritalar sunarak avrupa icin bu sorunu asmisti. Kisacasi google maps avrupa icin pek olmazsa olmaz degil, turkiye, cin, hindistan ve hatta rusya icin de dogru durust yer bulma, restorant arama gibi hizmetleri sunmuyor. Yerel olarak basarisiz demek istiyorum. O yuzden bu harita savaslari abd icinde surer bizim cografyamizi cok da ilgilendirmiyor diye dusunuyorum...

Son olarak fanatizim konusunda haklisiniz. Hatalari savunmak sevdiginiz bir firmaya zaten ihanet etmek demektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

belliymiş böyle olacağı

• quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

quote:

Gerçekmi bu harbiden köprüdemi göstermiş bunu

Evet gercek. Logosu boyle uygulamanin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 30 Eylül 2012; 19:52:48 >

• İşte o yugulamanın logosu: Bize üst geçitten atlamamızı öneriyor....
    http://www.c-sharpcorner.com/UploadFile/NewsImages/09212012120117PM/Apple-Maps-Icon-600%201.jpg

• yollar daha tepeye denk gelmiş sanırım kaymış

• "yetersiz"
  • quote:

Orijinalden alıntı: idris

quote:

Orijinalden alıntı: brksnr

Adamlar hatasini kabulleniyor tebrik etmek lazim fakat bu haritalar ciddi buyuk bir sorun oldu sanirim

The Amazing...

Bi zahmet kabul etsinler. :)
    [simage]xxxxxxx24.media.tumblr.com/tumblr_many9aVldB1rhptwbo1_1280.jpg[/im]

Neden yalan söylüyorsun? İşiniz gücünüz çamur atma

Aaa bakın berlin yerinde

Aaa bakın berlin avustralya da

Aaaaaaa şimdi de amerikada ? Oldumu bu iş ama şimdi çok ayıp aaa

Bütün fandroidler aynı hep yalan dolan, çekememezlik.

İstediğiniz biryer varsa orayada getirebilirim berlini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 6 Ekim 2012; 0:34:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Yalan dolan meselesini ayrıca konuşuruz ama rica etsem şu linkte yer alan haritalarında düzgün olanlarını tek tek buraya koyabilir misiniz? Bir daha ona göre hatalı resim koymayalım.
    http://theamazingios6maps.tumblr.com/

Hey Allah'ım sen sabır ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idris -- 6 Ekim 2012; 1:20:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: idris

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Yalan dolan meselesini ayrıca konuşuruz ama rica etsem şu linkte yer alan haritalarında düzgün olanlarını tek tek buraya koyabilir misiniz? Bir daha ona göre hatalı resim koymayalım.
    http://theamazingios6maps.tumblr.com/

Hey Allah'ım sen sabır ver.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.