Şimdi Ara

TİM'de çalışan kıza aşık oldum, bugun iş çıkışında takip var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
3.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: c0ss

zaman daralıyor, ilk defa aşık oldum. bu fırsatı kaçıramam söliycem. en kötü dayak yeriz.

Dayak yemezsin yahuu :D ama emin ol eger dalga falan gecerse bu dayak yemekten daha kotu durum olur
  • quote:

TİM'de çalışan bir kıza aşık oldum, 7:30 gibi TİM'in önünde yerimi alacagım. acil tavsiyeleriniz... konu ciddidir, içim kıpır kıpır

vodefone a geç sonraki gün o timden tekrar turkcell e geri dön kızla konuşmak için konu açılmış olur (acaba böyle 1 gün arayla operatör değişiyor mu?)
  • Seviyosan git konuş bence
  • eline kitap al karşı karşıya gel çarp ve kitapları yere at kesin işe yarar
  • inşallah dayak yememiştir
  • quote:

zaman daralıyor, ilk defa aşık oldum. bu fırsatı kaçıramam söliycem. en kötü dayak yeriz.

Adam forumda değil , galiba işler yolunda

DH seninle gurur duyuyor
  • mesajım bulunsun
  • Hastahaneden selam getirdim beyler.Bizimki konuşamayacak halde,yazarak anlaşıyoruz.Size selami var.Kızın abisi kara kuşak sahibiymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kız iş gereği herkese öle bakmak zorunda zaten.Sende bunu sana aşık yada hoşlanıyor zannediyosan kusura bakma dostum ama yanılıyorsun.Ama dilerim ki yarın sevgilimle SS li bir başlıgını görürürz.
  • quote:

c0ss

Yazık oldu arkadaşa.
  • seviyorsan git konuş bence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Hastahaneden selam getirdim beyler.Bizimki konuşamayacak halde,yazarak anlaşıyoruz.Size selami var.Kızın abisi kara kuşak sahibiymiş.

• Büyük ihtimalle sapıık diye bir bağrış,sonrada çevredekilerden ölesiye dayak.Hastanede galiba
  • bakalım ve görelim
  • Sonuç?
  • Mesajım bulunsun diye şeettim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.