Şimdi Ara

TİM lerdeki fiyat değişikliğinin sebebi nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ankarada ankamal timlerde 969 tl şaşkınbakkal şengüller tim 920tl

hepsiburada da 840 havale ile daha ucuza falan artık bu olayı anlamadım mağazalarda standart olmalı bu fiyat olayı hepsi tim mağazası istanbulamı gidelim yani şimdi
    sordum ankarada ki mağazaya oradaki ürün paralel ithalattır yada garanti anlaşması başkadır dedi hepsi netcell değilmi paralel ithalat nedir ayrıca internette daha ucuz dedim orasıda paralel ithalattır ne olduğu belli değil muhatap bile bulamassın dediler biri beni aydınlatsın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: caliskansinan84

arkadaşlar ankarada ankamal timlerde 969 tl şaşkınbakkal şengüller tim 920tl
    http://www.senguller.com/ceptelurunn.asp?id=960
    hepsiburada da 840 havale ile daha ucuza falan artık bu olayı anlamadım mağazalarda standart olmalı bu fiyat olayı hepsi tim mağazası istanbulamı gidelim yani şimdi
    sordum ankarada ki mağazaya oradaki ürün paralel ithalattır yada garanti anlaşması başkadır dedi hepsi netcell değilmi paralel ithalat nedir ayrıca internette daha ucuz dedim orasıda paralel ithalattır ne olduğu belli değil muhatap bile bulamassın dediler biri beni aydınlatsın lütfen

Şahış mağazaları olduklarından dolayı fiyat farkı oluşuyor. turkcell adını kullanıyorlar ama turkcellin direk kendi açtığı mağaza değillerdir.

• Ya ne güzel atıp tutuyor bu mağazalar?

HB dan al alacaksanız. Gözünüz içiniz rahat olsun. On numara alet.
  • @buzahir

Gerekli cevabı vermiş. Her ne kadar aynı görünseler de birbirlerinden bağımsızlar. Aynı görünmeleri de Turkcell in koyduğu standartlar.

Zamanında şu an kullandığım cihazı alırken, peşin verecek olmama rağmen satmamıştı iki tanesi. İlla sözleşmeli satıyoruz demişlerdi.
     TİM lerdeki fiyat değişikliğinin sebebi nedir
    dedim.
  • Bu tür cihazlarıda '' sözleşmeli cihaz alacağım '' deyip cihazı arkada bir yerden çıkarttıkları an hemen çökmek lazım üzerlerine : )
  • Internette ucuz olmasinin nedeni paralel ithalat degil.. aracinin azalmasindan dogan kardir.. bir urunu satarken ne kadar az araci kullanirsan o kadar ucuza satarsin.. o yuzden internet daha ucuz.. bir urunun normal bir saticiyla buyuk bir magazaya gelis fiyati aynimidir?? Degildir... iciniz rhat olsun.. bu telefonu h.buradadan alabilirsinizz.. bosverin turkceli..
    (Normal aracidan kastim turkcell degil.. turkccellerde fiyatlar aynudur.. sahis isin icine girip ekstra fiyat artirir..l))[simage]Internette ucuz olmasinin nedeni paralel ithalat degil.. aracinin azalmasindan dogan kardir.. bir urunu satarken ne kadar az araci kullanirsan o kadar ucuza satarsin.. o yuzden internet daha ucuz.. bir urunun normal bir saticiyla buyuk bir magazaya gelis fiyati aynimidir?? Degildir... iciniz rhat olsun.. bu telefonu h.buradadan alabilirsinizz.. bosverin turkceli..
    (Normal aracidan kastim turkcell degil.. turkccellerde fiyatlar aynudur.. sahis isin icine girip ekstra fiyat artirir..l))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLooDSLinCe -- 2 Nisan 2012; 20:25:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.