Şimdi Ara

TİMBERLAND + NİKE +ADİDAS+ REEBOK + MBT + CONVERSE+PUMA AYAKKABI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
24
Favori
8.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam alsammı düşünüyorum ayakkabılar saglam zaten ama bu bayan modeli unide rezil olmayalım :) giyeriz şimdi
  • :) 42.5 olansa aslında 2 günüğüne rezerve edildi bu günde süresi bitti arkadaş bir hafta süre istemişti ben iki gün süre tanıdım satılma ihtimali yüksek . bilemiyorum hocam karar senin artık düşünürsen özelden mesajlaşırız
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfen_lied -- 27 Aralık 2015; 2:49:36 >
  • takip eden arkadaşlar var ise bu gün 6 adet farklı model ekledim belki beğene bilirsiniz teşekkürler ...
  • s.a. ben sandalet ve masatenisi oynamak için spor ayakkabı arıyorum. ayak ölçüm 26cm. nike 41 kundurada 40 giyiyorum.
    Sandalet almam öncelikli. Kaliteli adidas,merrel,solomon vb gibi markalarda elinizde varsa temin edilebilinirse memnun olurum.
    Hayırlı satışlar
  • a.s , elime istediğiniz numaralarda sandalet ve spor ayakkabı ayakkabı geçerse sizi özel mesajla bilgilendiririm iyi akşamlar dilerim .
  • Nike Downshifter 5 bana olacak no var mı?
  • özel mesaj gönderdim
  • Timberland lerin kalıpları çok dar alacak arkadaşlar ona göre alsınlar 43.5 42 giyene anca oluyor.
  • Columbia nin bu tarz modellerinden 44 numara elinize gecerse haber verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryuji_Yamazaki kullanıcısına yanıt
    elime istediğiniz numara ve marka geçerse sizi bilgilendiririm , iyi günler dilerim .
  • 44 numara sebago ürün getirtebiliyor musunuz lacivert sattığınızın süet olanını arıyorumda 1-2 sene öncesinin ürünüydü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trackler -- 2 Ocak 2016; 19:36:29 >
  • Trackler kullanıcısına yanıt
    sebagonun ürünleri maalesef elimdekilerle sınırlı , düşündüğünüz tarzda bir ürün ve numara elime gelirse satışa koymadan önce sizi bilgilendiririm .
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

sebagonun ürünleri maalesef elimdekilerle sınırlı , düşündüğünüz tarzda bir ürün ve numara elime gelirse satışa koymadan önce sizi bilgilendiririm .

tamamdır sevinirim teşekkürler.
  • Trackler kullanıcısına yanıt
    rica ederim , iyi akşamlar .
  • pm attım hocam
  • 3 numaralı ürünün 47 numarası olsaydı keşke, böyle bir ihtimal varmıdır hocam :)
  • Cornomer kullanıcısına yanıt
    hocam sadece 43 numarası mevcut ama 47 numara çok elime gelen bir numara değil maalesef .
  • elfen_lied kullanıcısına yanıt
    Şayet böyle birşey olursa bana seslenebilirmisiniz

Teşekkürler, iyi satışlar dilerim.
  • Cornomer kullanıcısına yanıt
    tabi ki istediğiniz numara gelirse sizi bilgilendiririm .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.