Şimdi Ara

TIMES gazetesine göre 2020 de Türkiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: murat204

"Onlar ağızlarıyla Allah'ın nûrunu söndürmek istiyorlar. Halbuki kâfirler istemeseler de Allah nûrunu tamamlayacaktır." (Saf, 8)

Kur-an: "İçinizde Allah' a en yakın olanınız aklını en çok kullanandır."
  • Böyle olacaktı ama izin vermediler

TIMES gazetesine göre 2020 de Türkiye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deccalx89

Böyle olacaktı ama izin vermediler

Hoca 1 werdi ben 5 aldım olayları seziyorum

Başarılarımızı kendimize mal etmeyi biliyorsak başarısızlıklarımızdada kendi hatalarımızı aramalıyız

Yoksa bu işler bitmez egosu yuksek tatmin olmayan kibirli bireyler oluruz

We belkide ozaman bizde osmanlı gibi gerileriz!
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa
    quote:

"Onlar ağızlarıyla Allah'ın nûrunu söndürmek istiyorlar. Halbuki kâfirler istemeseler de Allah nûrunu tamamlayacaktır." (Saf, 8)

Herkes kendi (şahsi) düşüncesini bir şekilde açıklamış, topic konusunda sizin fikriniz nedir..?

Yada, bu yazdıklarınızın topicin konusu ile alakası nedir ? Açıklayabilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infosist -- 3 Haziran 2006; 9:19:22 >
  • biz laf salatası yapmaya devam ettikçe bilinki bu haritalar gerçek olacak. lütfen bir daha tekrar ediyorum. geleceğiniz için (kendi geLeceğiniz değil çocuklarınız ve torunlarınızın ) bir çivi çakınız.

diyorum iki defadır sizlerede haksızlık yapıyorum doğrusu. nedir çivi çakmak. Başta bu ülkeyi sevmek ve var olması için omuzlarına bir yük almaya talip olmaktır. eğer gününüzü aylar ve yıllarınızın çoğunu müzik, oyunlar, geyik muhabbeti, karı kız muabbeti, ceviz kabuğu fındık kabuğu tv kabuğu ile doldurursanız, siz bu davaya omuz veremezsiniz.

Eğeer milli eğitim bile cahil kalmanız için çalışıyo, dünyanın en uzun tatilini size ödül gibi gösteriyor ve aldanıyorsanız, of şu dersler diyorsanız, yaaa elalem yaptı biz yapamıyoruz diyeceğinize biz daha iyisini nasıl yapabiliriz demiyorsanız ve bununu hedef alarak goggle den iki arama dahi yapmıyorsanız, hangi inançtan olursanız olun, inandığınız dilde dua etmiyorsanız ve daha pek çok nız nız nız siz ATALARINIZDAN ALDIĞINIZ EMANETİ TORUNLARINA VERMEYEN BİR KARA NESİL OLAMAYA ADAYSINIZ DEMEKTİR. LÜTFEN BİR CAHİLLİK EDİP SEN NE YAPIYORSUN DEMEYİN. BEN NERDEN BAŞLAYABİLİRİM DEYİN. VE BİR YOL SİZE SAMİMİYETİNİZ ÖLÇÜSÜNDE MUTLAKA GÖSTERİLECEKTİR.

• Arkadaşlar bu konu ciddi, bişeyler yapmamız gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: infosist

Bence, böyle daa güsel duruyor

bizim medyada bunu yayınlasında görelim...

gerçekten güzel çalışma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ybagiran

biz laf salatası yapmaya devam ettikçe bilinki bu haritalar gerçek olacak. lütfen bir daha tekrar ediyorum. geleceğiniz için (kendi geLeceğiniz değil çocuklarınız ve torunlarınızın ) bir çivi çakınız.

diyorum iki defadır sizlerede haksızlık yapıyorum doğrusu. nedir çivi çakmak. Başta bu ülkeyi sevmek ve var olması için omuzlarına bir yük almaya talip olmaktır. eğer gününüzü aylar ve yıllarınızın çoğunu müzik, oyunlar, geyik muhabbeti, karı kız muabbeti, ceviz kabuğu fındık kabuğu tv kabuğu ile doldurursanız, siz bu davaya omuz veremezsiniz.

Eğeer milli eğitim bile cahil kalmanız için çalışıyo, dünyanın en uzun tatilini size ödül gibi gösteriyor ve aldanıyorsanız, of şu dersler diyorsanız, yaaa elalem yaptı biz yapamıyoruz diyeceğinize biz daha iyisini nasıl yapabiliriz demiyorsanız ve bununu hedef alarak goggle den iki arama dahi yapmıyorsanız, hangi inançtan olursanız olun, inandığınız dilde dua etmiyorsanız ve daha pek çok nız nız nız siz ATALARINIZDAN ALDIĞINIZ EMANETİ TORUNLARINA VERMEYEN BİR KARA NESİL OLAMAYA ADAYSINIZ DEMEKTİR. LÜTFEN BİR CAHİLLİK EDİP SEN NE YAPIYORSUN DEMEYİN. BEN NERDEN BAŞLAYABİLİRİM DEYİN. VE BİR YOL SİZE SAMİMİYETİNİZ ÖLÇÜSÜNDE MUTLAKA GÖSTERİLECEKTİR.

peki soruyorum o zaman biz ne yapabiliriz...

• quote:

biz laf salatası yapmaya devam ettikçe bilinki bu haritalar gerçek olacak. lütfen bir daha tekrar ediyorum. geleceğiniz için (kendi geLeceğiniz değil çocuklarınız ve torunlarınızın ) bir çivi çakınız.

Kardeş, sen DH forumlarında " intahar bombacıları " aday adaylarımı toplamaya çalışıyorsun..?

Çok büyük iddialarda bulunmuşsun.. bunları bir açıkla lütfen ;

1- Eğeer milli eğitim bile cahil kalmanız için çalışıyo ?? Burda " Cehalet " kavramını açıkla...? Milli eğitim ne yapıyor da seni cahil kalmanı sağlıyor..? Nasıl cahil kalınmayacak ? bunu da açıkla.....

2- dünyanın en uzun tatilini size ödül gibi gösteriyor ve aldanıyorsanız..?? Dünyanın en uzun tatilii Laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyetinin Milli Bayramları mı..? Nasıl bir aldanışmış o ? Açıkla..

3- herkes öğrencilik hayatında " offf, şu dersler " der, demiştir de.. Bu derslerin yerine nasıl daa iyisini koyacaz.. hangi derslermiş onlar..? açıkla yaaa..

4- " elalem yaptı biz yapamıyoruz diyeceğinize biz daha iyisini nasıl yapabiliriz demiyorsanız " elalem derken kimi kastediyorsun..? Elalemin yaptıkları neler..? Biz nasıl yapabiliriz..? biraz daha açık konuş lütfen.. kimin yaptğını nasıl ve ne yolla onlardan daha iyisini yapabiliriz..? Önerilerini bekliyorum.. ama, açık açık konuş...

5- " hangi inançtan olursanız olun, inandığınız dilde dua etmiyorsanız " Türküm ve Ana Dilim Türkçe. İnandığım dil de Türkçedir. Türkçe ibadeti mi tavsiye ediyorsun yoksa, Araplaşıp arapça mı konuşalım, yazalım evde ve okulda.. yoksa bunu mu tavsiye ediyorsun..? Biraz daha açık olursan sana gelecek cevaplar da açık olacak kardeş..

6- Sahip olduğumuz Laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyetini, ne amaçla ve hangi zihniyetle kimlere teslim etmemizi tavsiye ediyorsun sen, kardeş..

Sultan, padişah, şeyh, şıh sahte peygamberler ayarlayıp, etrafında ümmet oluşturup yeniden mi bi Osmanlı halifeliği kurup, dünyaya zorba yöntemlerle hakim olmayı mı tavsiye etmeye çalışıyorsun sen, yoksa kardeş..?

Kardeş, sen bööle kapalı konuşmakla bir yere varamazsın... Ne istediğini açık açık şööle dilin döndüğünce hele bi anlat da her kes ibret alsın senin anlatacaklarından..

Açıkla ki güzel Türkiye Milleti iyice bir görsün Kemal ATATÜRK bizi zamanında kimlerden kurtarmış.. görsün şu millet..

Anlat hele.. esaslı bi anlat da öğrenelim senden bilmediklerimizi..belki sana bi omuz atanımız bile olur..sen, açık açık anlat bi hele..yuvarlak geçme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infosist -- 3 Haziran 2006; 11:58:15 >

• ney kürdistanmı güldürmeyin
  • hahaha...kolay kazanılmadı ki bu vatan kolay verilsin.....
  • quote:

quote:

Kardeş, sen DH forumlarında " intahar bombacıları " aday adaylarımı toplamaya çalışıyorsun..?

Çok büyük iddialarda bulunmuşsun.. bunları bir açıkla lütfen ;

1- Eğeer milli eğitim bile cahil kalmanız için çalışıyo ?? Burda " Cehalet " kavramını açıkla...? Milli eğitim ne yapıyor da seni cahil kalmanı sağlıyor..? Nasıl cahil kalınmayacak ? bunu da açıkla.....

2- dünyanın en uzun tatilini size ödül gibi gösteriyor ve aldanıyorsanız..?? Dünyanın en uzun tatilii Laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyetinin Milli Bayramları mı..? Nasıl bir aldanışmış o ? Açıkla..

3- herkes öğrencilik hayatında " offf, şu dersler " der, demiştir de.. Bu derslerin yerine nasıl daa iyisini koyacaz.. hangi derslermiş onlar..? açıkla yaaa..

4- " elalem yaptı biz yapamıyoruz diyeceğinize biz daha iyisini nasıl yapabiliriz demiyorsanız " elalem derken kimi kastediyorsun..? Elalemin yaptıkları neler..? Biz nasıl yapabiliriz..? biraz daha açık konuş lütfen.. kimin yaptğını nasıl ve ne yolla onlardan daha iyisini yapabiliriz..? Önerilerini bekliyorum.. ama, açık açık konuş...

5- " hangi inançtan olursanız olun, inandığınız dilde dua etmiyorsanız " Türküm ve Ana Dilim Türkçe. İnandığım dil de Türkçedir. Türkçe ibadeti mi tavsiye ediyorsun yoksa, Araplaşıp arapça mı konuşalım, yazalım evde ve okulda.. yoksa bunu mu tavsiye ediyorsun..? Biraz daha açık olursan sana gelecek cevaplar da açık olacak kardeş..

6- Sahip olduğumuz Laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyetini, ne amaçla ve hangi zihniyetle kimlere teslim etmemizi tavsiye ediyorsun sen, kardeş..

Sultan, padişah, şeyh, şıh sahte peygamberler ayarlayıp, etrafında ümmet oluşturup yeniden mi bi Osmanlı halifeliği kurup, dünyaya zorba yöntemlerle hakim olmayı mı tavsiye etmeye çalışıyorsun sen, yoksa kardeş..?

Kardeş, sen bööle kapalı konuşmakla bir yere varamazsın... Ne istediğini açık açık şööle dilin döndüğünce hele bi anlat da her kes ibret alsın senin anlatacaklarından..

Açıkla ki güzel Türkiye Milleti iyice bir görsün Kemal ATATÜRK bizi zamanında kimlerden kurtarmış.. görsün şu millet..

Anlat hele.. esaslı bi anlat da öğrenelim senden bilmediklerimizi..belki sana bi omuz atanımız bile olur..sen, açık açık anlat bi hele..yuvarlak geçme..

Bence dibine kadar haklı. Ne intiharı ne bombası saçmalama arkadaşım adam aklını kullan demiş. Eğitim konusunda türkiyedeki en büyük rant eğitim konusunda oynanıyor. Gelipte eğitime parmak atmayan hükümet kalmadı sankiş bi b.k tan anlıyolarmış gibi. Talim terbiye neden kalktı??* Ziya Selçuk nası bu işe razı oldu aklım almıyor. İlköğretim müfredatı iki imzayla değişti. En az 10 yıllık bi süreçte belki yerine oturacak bi sistem hallolmuş gibi gösteriliyo. Yazıklar olsun eğitime uzanan lanetli ellere

• Allah sizlere akıl fikir versin yahu. bu kadar basit bir olayı bile laikliğe osmalı özlemine halifelik çağdaşlık vb. çekenler varya.....

ya sabır....
    bir şeyler yaptığınızı düşünüyorsanız neyi üzerinize alınıyorsunuz yahu....
    bakj başkası ne güzel demiş

öyleyse ne yapabiliriz( en basit halleri ile cevabı aşada)

sanki ülkenin parası dünyanı en değerli 10 parasından biri
    ekonoisien iyi 10 ekonomisi
    toprakları
    bankaları alınıop satılmıyo
    cia mossat girmye ödü kopuyo
    ahlak vb. herşey güllük gülistanlık

yorumladıkları şeye bak.

en basitinden matematikten eğer 50 alabilecek kapasitede isen 60-70 almaya çalış.
    bilgisayardan anlıyorsan
    elektronikten de bir şeyler anlamaya çalış
    yahu daha basiti ekmek nasıl yapılır öğren
    şimdi çok basit gördüğün bilgiler zaman gelir hayati öneme sahip olur. o basit bilgileri yabana atmayın.

düşünsenize en az 20 milyon genci olan ülkeyiz. her yüz gençten birinin yılda değerlendirilebilir 1 fikri olsa ne yapar bu. kalkınmış bir ülke yapar.

daha da anlamıyorsanız
    davulcuya gidin

• sanki ülkenin parası dünyanı en değerli 10 parasından biri
    ekonoisien iyi 10 ekonomisi
    toprakları
    bankaları alınıop satılmıyo
    cia mossat girmye ödü kopuyo
    ahlak vb. herşey güllük gülistanlık

şu örnekleri kim verdiyse tamamen moronmuş yani kusura bakmasın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa
    quote:

Herkes kendi (şahsi) düşüncesini bir şekilde açıklamış, topic konusunda sizin fikriniz nedir..?

Yada, bu yazdıklarınızın topicin konusu ile alakası nedir ? Açıklayabilirmisiniz ?

Forumu iyi okursan görürsün. Yukarıda görüşlerimi açıklamışım....

Ben senin, öküz altında buzağı aramanı anlayamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat204 -- 3 Haziran 2006; 19:48:10 >

• kusura bakmayın yeni dünya düzenini inşa ederken kıbrıs ile anadoluyu birleştirdim bir de korsika ve sicilyaya toprak eklemiş oldum. napalım hatasız kul olmaz. şimdiki soru neden olmasın?
    1. daha kendi devlet işlerimizi bile bağımsız yapamıyoruz.
    2. rüşvet vurgun kaçakçılık diz boyunu geçeli 30 sene oluyor.
    3. vs. vs. vs. canım sıkıldı......

• O haberin gerçek olması ne ister 3 harfli hayal gücünüze bırakıyorum..
  • Bir elinde Bilgisayar, bir elinde Kuran olsun. ilim , irfan , kültür sanat sana dost ve yaren olsun.. sev barışı sev birligi. aşk bil vatan perverligi . Hayalinde TÜRK BİRLİGİ , GÖNLÜNDE HEP TURAN OLSUN.
  • ne diyo 'COULD BE NEXT' yani olabilir... zaten biz de kürdistan diye planların olduğunu biliyoruz,kürt nufusun yıllar sonra türkleri geçeceğini de biliyoruz,olursa hoşumuza gitmeyecek ama olma ihtimalini de biliyoruz herhalde... bu kadar çabuk gaza gelmeyin,illa ki cephe almayın...
  • kendimi birden salak gibi hisset gerçekten de böyle olabilir mi demeyi calışıyo yani adamların bi çıkarı yok dikkat ederseniz türkiyede kürdistan kıbrısta k.k.t.c güney kıbrıs olmuş ingiltere de birleşik irlanda iskoçya falan bölünmüş yani ayrıca kimse dikkat etmemiş ama ispanya'da ayrım yapmışlar bask ve katalanlar diye tamamen yanlış anlama yüzünden nelere gitmiş din dil ırk ahlak gibi alakasız konulara girilmiş konu vay halimize vay beee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayd -- 3 Haziran 2006; 18:13:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.