Şimdi Ara

tin tin tur hakkında ne bilirdiniz :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fethiye ye gitmek üzere oraya kayıt olmayı planlıyoruz

6 gün 5 gece yarım pansiyon

tintin tur hakkında duyduklarınız bildikleriniz nelerdir ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi becurious -- 14 Temmuz 2013; 16:27:48 >

• Fethiye'ye gitmek derken , bir otele yerleşmek mi ? yoksa Fethiye turu mu ? tam olarak anlayamadım. Ek olarak ilgili firma A Grubu Seyahat Acentası bu yüzden gönlünüz rahat olsun ancak nasıl bir hizmet veriyorlar o konuda maalesef bilgim bulunmuyor. Şimdiden iyi tatiller diliyorum.
  • bizde gitmeyi düşünüyoruz fakat tam anlamıyla tin tin tur a güvenebilir miyim onu bilmiyorum.
    Senede bir defa olan bişey berbat olmasın endişesi var.
    umarım birileri birşey yazar.
  • Red Kit in köpeği Rin Tin Tin i anımsattı :) Başka tur mu yok memlekette ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Fethiye'ye gitmek derken , bir otele yerleşmek mi ? yoksa Fethiye turu mu ? tam olarak anlayamadım. Ek olarak ilgili firma A Grubu Seyahat Acentası bu yüzden gönlünüz rahat olsun ancak nasıl bir hizmet veriyorlar o konuda maalesef bilgim bulunmuyor. Şimdiden iyi tatiller diliyorum.

tur olarak 5 gece 6 gün dı ama vazgeçtik... kendimiz yakınlara gitmeye karar verdik

cvblar için teşkkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi becurious -- 28 Ağustos 2013; 19:27:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayramozmemis

bizde gitmeyi düşünüyoruz fakat tam anlamıyla tin tin tur a güvenebilir miyim onu bilmiyorum.
    Senede bir defa olan bişey berbat olmasın endişesi var.
    umarım birileri birşey yazar.

arkadaşım gittin mi sen...
    arkadaş grubuyla tekrar gözden geçirmeyi düşündük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi becurious -- 28 Ağustos 2013; 19:17:32 >
  • Günübirlik seyahatler için belki tercih edilebilir ama uzun süreli seyahat için asla önermem. Bu yıl kızımla Marmaris turumuzun içine ettiler. Rezervasyon yapılmamış ortada kaldık. Resmen oradaki Anıtur yetkilisinin bize acıması yol göstermesi yardımcı olması ile sabahın köründe vardığımız otele akşamın 6 sında girebildik. Tam anlamı ile rezaletti.. Bir de pişkinler ki sormayın gitsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.