Bildirim
TINAZTEPE?Bilen var mı?
Collonil Waterstop 33030001008 ayakkabı kremi pürüzsüz deri 75 ml (0), Açık kahverengi, Ölçü Birimi : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B00GSR1O4U?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bilmez miyim yaa... acayip güzel biyerdir... barları ile ünlüydü yanlış hatırlamıyorsam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fibonachi -- 12 Mayıs 2005, 15:39:21 > -
quote:
Orjinalden alıntı: fibonachi
bilmez miyim yaa... acayip güzel biyerdir... barları ile ünlüydü yanlış hatırlamıyorsam
Evet ya demek sen de biliyorsun orayı.Orada olmak bir ayrıcalıktır. -
tınaz tepeyi biliyorum ben gitmedim ama annemle babam oraya gitmişlerdi onlarda baya beğenmişlerdi -
ben daha dün ordaydım....babamla sürek avına çıktık -
quote:
Orjinalden alıntı: irish
ben daha dün ordaydım....babamla sürek avına çıktık
ne yazık ki ben hergün ordayım...
-
tınaz tırpan kesın bılır orayı -
baba tarafından büyükbabam o tepede savaşmış zamanında, tam olarak rütbesinden emin değilim ama üst rütbeli bir komutanmış... bu yüzden ona Tınaztepe soyadı verilmiş. yani babaannemin kızlık soyadı Tınaztepe. onun dışında pek bir bilgim yok Tınaz tepe hakkında. sadece savaş ile ilgili... gitmek isterdim -
Ben biliyodum unuttum -
İzmir'deki Tınaztepeden bahsediyoruz değil mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X