Şimdi Ara

Tinder'a göre çirkinmiyim ben?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tinder açalı 1 hafta oldu küçük kasabada yaşadığım için günde 10-15 kişi çıkıyor hepsini like yapıyorum 1 tanesi anca beni beğeniyor. 1 haftada 11 kişiyle eşleştik 4' ü geri aldı eşleşmeyi çirkinlerdi zaten :D Ben 15-20 kişiyi beğendiğim halde 1 kişinin beni beğenmesi çirkin olduğumumu gösteriyor yoksa Türk kızlarının gözlerinin bozuk oldugunumu :D 24 yaşındayım özgüvemim yok beyler sizin tecrübeleriniz nedir? Büyük şehirde olsam gold alacam öyle sinirlendim bugün siftah yok Ayrıca eşleştiğim hatunlarada yazmıyorum şimdilik piyasayı kontrol ediyorum :D Tek fotom var tavsiyeleriniz varmı çok eşleşme almak için?

• Tinderdan bir kızla konuşuyordum. 1 haftada 100e yakın eşleşme aldığını söylemişti. Ve bu kız bildiğin 10 üzerinden 3-4 alacak bir kızdı en fazla.

Birde hafif güzel ve açık fotoğraf koyan bir kız bir ay içinde heralde küçük bir şehri fethedecek konuma gelir sen öyle düşün. Yani bir o kızın yerinde olduğunu düşünsene günde onlarca kişiyle eşleştiğini bir süre sonra sadece en iyisini ararsın. Çünkü ortalama tip zaten bolca var. E en iyileri bile seni beğenirken niye alt kısmına bakasın ki.

Vallahi bu tinder aslında insalığın doğasında erkek ve dişinin yerini apaçık göz önüne seriyor. Türkiyede tabikide bu uçurum çok daha fazla ama diğer ülkelerde de çok farklı bir durum yok.
  • cevap yazmayın belki gider
  • Tinder gibi programlara bulaşmayın HIV, Hepatit B gibi hastalıklar kaparsınız, kadınların çoğu hastalıklı oluyor dikkat edin.
  • Bence sen 20 kişiyi beğenerek cinsel açlığını gösteriyorsun

Ayrıca Tinder ortamlarındaki dişiler ya feyktir, ya da en en iyisini tercih ederler.Zaten reelde verebilecekleri (kalplerini) çok erkek var Tinder da buluyorsa çok çok üst bir erkek (?) arıyordur.
  • tinder yazınca donanımhaber çıktı önüme bende dedim bu cocuklar biliyorlar birşeyler hemen geldim :D
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    kardeşim hiçbirine yazmadım belirttim bunu neyin açlığı sadece neden beğenmiyorlar onu merak ettim
  • Tip ss at
  • 24 yaşında etik olmaz ya sağol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yepyep55

24 yaşında etik olmaz ya sağol :)
    Etik olmaz mı

Bu foruma 35 yaşında adamlar açıyor tipim nasıl ss li.

Bahane uydurma.
  • Valentino V kullanıcısına yanıt
    Hocam 18lik bir kızla buluşma ayarladım haftasonuna. Bu yazdığınızı okuyunca bir korku sardı bedenimi. Hiv virüsü bana da bulaşır mı kızla yan yana falan oturduğumuzda?
  • Tinderdan bir kızla konuşuyordum. 1 haftada 100e yakın eşleşme aldığını söylemişti. Ve bu kız bildiğin 10 üzerinden 3-4 alacak bir kızdı en fazla.

Birde hafif güzel ve açık fotoğraf koyan bir kız bir ay içinde heralde küçük bir şehri fethedecek konuma gelir sen öyle düşün. Yani bir o kızın yerinde olduğunu düşünsene günde onlarca kişiyle eşleştiğini bir süre sonra sadece en iyisini ararsın. Çünkü ortalama tip zaten bolca var. E en iyileri bile seni beğenirken niye alt kısmına bakasın ki.

Vallahi bu tinder aslında insalığın doğasında erkek ve dişinin yerini apaçık göz önüne seriyor. Türkiyede tabikide bu uçurum çok daha fazla ama diğer ülkelerde de çok farklı bir durum yok.
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    bu kadar yanlış olmayı nasıl beceriyorsunuz ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

Hocam 18lik bir kızla buluşma ayarladım haftasonuna. Bu yazdığınızı okuyunca bir korku sardı bedenimi. Hiv virüsü bana da bulaşır mı kızla yan yana falan oturduğumuzda?
    Cinsel yolla , kan yoluyla bulaşır. Öpüşürken diş eti kanamanız varsa bulaşır(hiç mi incir reçeli izlemediniz ) , ama onu da tavsiye etmem . Virusten korkarım bulur illet çıkar bi yerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

bu kadar yanlış olmayı nasıl beceriyorsunuz ya.
    Sen mi doğrusun ?
  • Herkesin kişiliği yapısı farklıdır benim buraya fotoğrafımı atmam bana uymaz :) atarsam gızlar peşimi bırakmaz :P
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    açık konuşurmusunuz?
  • yepyep55 kullanıcısına yanıt
    feyk falan değiller, işini biliyorsan kız bulursun tinder ve benzeri applerden. dhde ki ergenlerin hepsi playboy, yersen :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 29 Mayıs 2018; 2:1:35 >
  • Keira- kullanıcısına yanıt
    yan yana otururken bulaşmaz işi pişirirseniz korunun yeter :)
  • tek fotoğraf koyman büyük risk koyucaksanda instagramını bağlamalısın.. üstelik eşleştiklerine yaz:D türk kızı ilk mesajı atınca namusu gidicek zanneder
  • elru kullanıcısına yanıt
    şuan başka bir işle meşgulum vaktim yok arada bakıyorum :) ben günde 10-15 kişi anca görebiliyorum acaba büyük şehirlerdede böylemi? bilginiz varm
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.