Şimdi Ara

Tinder uygulamasının Lite sürümü geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanıcıların birbiriyle eşleşebildiği popüler arkadaşlık uygulaması Tinder için yeni bir sürüm geliştirildiği öğrenildi. Bu sürüm tahmin edebileceğiniz gibi daha küçük boyutlu Lite versiyonu olacak. Düşük donanımlı telefonlarda da uygulamanın rahatça kullanılabilmesi amaçlanıyor.

Kullanıcı sayısı artıyor

Firma tarafından gelen bilgilere göre uygulamanın kullanıcı sayısı gün geçtikçe artıyor. Bu büyümeye hız kesmeden devam etmek isteyen Tinder, Lite sürümü çıkararak daha çok kullanıcıya ulaşmak istediğini belirtti. Örneğin içinde bulunduğumuz yılın ilk çeyreğinde uygulamanın 4.7 milyon ücretli kullanıcısı olduğu paylaşıldı. Bu rakam geçtiğimiz senenin aynı döneminde sadece 1.3 milyondu.

Özellikle Asya bölgesinde büyümenin oldukça hızlı olduğunun altı çiziliyor. Tinder Lite uygulamasının Asya bölgesindeki gençler arasında hızla yayılması bekleniyor. Her ne kadar Lite versiyonun geliştirildiği doğrulansa da çıkış tarihi hakkında henüz hiçbir bilgi yok.

Ayrıca Bkz.WhatsApp, Windows Phone desteğini sonlandırıyor

Böylece uygulamasına Lite verisyonu ekleyen firmalar arasına Tinder da girmiş olacak. Facebook Lite, Instagram Lite, Twitter Lite vb. birçok sosyal medya platformunun küçültülmüş versiyonları hali hazırda uygulama mağazalarında yer alıyorlar. Görünen o ki bu trend hız kesmeden devam edecek.

• Neden tinder ile ilgili haberler yapıyorsunuz merak ediyorum, birkaç defadır görüyorum bu haberleri. Bu tarz uygulamalarda adı tinder değil 'ciddi evlilik' bile olsa full yanlış niyetli insanlar oluyor.

• Bu tarz uygulamalarda zaten amaç "ciddi evlilik" değil ki? Yanlış niyetten kastınız ne?

• Lite versiyonda sadece cirkin kizlar ve erkekler mi olacak? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylül kabus

Neden tinder ile ilgili haberler yapıyorsunuz merak ediyorum, birkaç defadır görüyorum bu haberleri. Bu tarz uygulamalarda adı tinder değil 'ciddi evlilik' bile olsa full yanlış niyetli insanlar oluyor.
    Teknoloji sitesi/forumu herneyse işte bir uygulamanın güncel sürümünü ve çıkacak yeni uygulamasının haberini yapıyor ne var bunda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni rahatsız eden kısmı uygulamanın mantığı değil muhtemelen ilişkilerin senin inancına ters gelmesi.
    Tinder taban olarak insanların "ciddi ilişki" yaşaması yönünde değil. Amaç insanların belli amaçlar doğrultusunda birlikte olabilmesini sağlamak. İster bir gece takılır geçersin, ister muhabbete devam edersin. Ciddi evlilik için bir uygulamaya bel bağlamak daha hastalıklı bir düşünce.

Ayrıca teknolojiyi kullanan bir uygulamanın haberinin yayınlanması kadar doğru olan başka bir şey var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.