Şimdi Ara

TinyUmbrella's TSS server is not running!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktaki sorunun çözümünü bilen var mı? 1 haftadır uğraşıyorum çözemedim.Denemediğim yöntem kalmadı.Daha önce bu sorunla karşılaşıp çözen var mı?

• start server'a basmanıza rağmen mi bunu söylüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

start server'a basmanıza rağmen mi bunu söylüyor?

açılırken alttaki resimdeki hatayı veriyor.

ok dedikten sonra da start server butonu disable oluyor.

• tiny'yi kapatın.
    windows arama çubuğuna cmd.exe yazın ve çıkan komut sistemini yönetici olarak çalıştırın.

ardından komut satırına aynen şunu yazın:

attrib -r -h -s C:\\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

daha sonra tekrar deneyin bakalım.

olmazsa bi de buraya bakın:http://www.iphoneyardim.net/iphone_genel/32766-tiny_umberalla_system_pid_4_must_be_killed_hatasi_alan_arkadaslar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 13 Şubat 2012; 17:12:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

tiny'yi kapatın.
    windows arama çubuğuna cmd.exe yazın ve çıkan komut sistemini yönetici olarak çalıştırın.

ardından komut satırına aynen şunu yazın:

attrib -r -h -s C:\\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

daha sonra tekrar deneyin bakalım.

olmazsa bi de buraya bakın:http://www.iphoneyardim.net/iphone_genel/32766-tiny_umberalla_system_pid_4_must_be_killed_hatasi_alan_arkadaslar.html

ilkini denedim işe yaramadı aynı yine.

ikinci yazdığınızı daha önce denedim, bende 'world wide web yayımlama hizmeti' diye bir servis yok.

• Sorunu çözdüm sorun sql'in servislerinden kaynaklanıyordu sanırım aynı portu kullanıyorlar.Sql Configuration Manager dan tüm servisleri durdurunca sorun ortadan kalktı.

Şimdiki sorunum şu."Save SHSH" diyince en alttaki bar doluyor ama herhangi bir şey olmuyor.Loglara bakınca da şöyle bir hata alıyorum.

"02/13/2012 17:50:28.001 CYDIA DOES NOT HAVE YOUR SHSH FOR iPhone4S 5.1b1 (9B5117b) THERE IS NO WAY FOR YOU TO GET THEM. SORRY. YOU ARE JUST TOO LATE."

Geç kaldığımı falan söylüyor.Her sürüm için belli bir süre içinde shsh kaydını mı almam gerekiyor?Anlayamadım açıkçası.Ne demek istediğini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadyoss
    ...
    Geç kaldığımı falan söylüyor.Her sürüm için belli bir süre içinde shsh kaydını mı almam gerekiyor?Anlayamadım açıkçası.Ne demek istediğini bilen var mı?

herkes biliyor cevabı da , millet sıkıldı artık bunu cevaplamaktan.

cydia'ya soruyor tiny "var mı bu arkadaşın kaydı sende" diye. o da "görmedim abi" diyince yukarıda anlattığınız oluyor.

advanced sekmesinde cydia ile başlayan satırın tikini kaldırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 13 Şubat 2012; 21:16:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

quote:

...

cydia'ya soruyor tiny "var mı bu arkadaşın kaydı sende" diye. o da "görmedim abi" diyince yukarıda anlattığınız oluyor.

Eyvallah hocam kusura bakmayın daha yeniyim bu konularda...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

quote:

...

Eyvallah hocam kusura bakmayın daha yeniyim bu konularda...

Alıntıları Göster
    Rica ederim, kusur filan söz konusu değil. Sormadan öğrenilmiyor. Ama bazen birbirimize takılmadan da vakit geçmiyor buralarda.

• Merhaba,bende uzun bir süre önce İOS 4.1.x tam hatırlayamadığım sürümünden,İOS 6'ya yükseltme yapmıştım. bknkz:(http://forum.donanimhaber.com/m_66153476/tm.htm) Az önce factory unlock,jailbreak gibi kavramlara baktım ve şimdi sorunu çözmeye çalışıyorum.Ama gönderdiğim linkteki konuda anlattığım gibi durum biraz karmaşık.

http://itechbook.net/without-itunes-downgrade-ios-6-to-ios-5-best-error-free-way.html linkinde anlatılanları uygulamaya çalışırken aynı hatayı aldım.
    Şu an All Saved SHSHs : İphone4 5.0.1 (9A405) yazıyor.

TSS server hatasını almamak için yukarıda arkadaşın belirttiği komutu yazıp,programı kapattım.
    Ancak sorun düzelmedi.Bu kısımda kafama bir şey takıldı.Şu an telefonda baseband sürümü için gevey mevcut.5.0.1 sürümüne dönsem dahil,telefonu kullanıp kullanamayacağımdan emin değilim.O yüzden bu kısımda sizlere danışmak istedim.

########################
    Device Model : MC603NF/A - iPhone4
    İnstalled Firmware Version : 6.0
    Installed baseband version : 04.12.02-ICE_2_13
    IMEI : 012416007346939

04/02/2013 03:21:05.083 CYDIA DOES NOT HAVE YOUR SHSH FOR iPhone4 5.0b1 (9A5220p) THERE IS NO WAY FOR YOU TO GET THEM. SORRY. YOU ARE JUST TOO LATE. 04/02/2013 03:21:05.090 Finished saving SHSHs for [iPhone]
    #######################

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßy Spécops. -- 2 Nisan 2013; 3:24:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.