Şimdi Ara

Tıp 2 için çok korkuyorum yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2yi geçen kliniği 4'ü geçen diplomayı görür

-hipokrat

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Komiteden 20 gün önce falan sağlam çalışırdım. İlk okumam düz okuma olurdu ezbere hiç kasmadan. Ama ikinci sınıf biraz zordur gerçekten de. Derslere girip derste de dinlemeye çalış. Tekrarlarında çok faydası olur. İkinci tekrarında ezbere başlarsın. Yazarak çok uzun sürebilir tekrarların. Daha çok ezberleyeceğin bilginin slaytta yerine göre kodlayabilirsin ben öyle yapardım. Örnek: soruyu okurum sonra şöyle aklıma gelirdi. Şu sayfanın şurasında yazıyordu bu bilgi. Daha çok görsel ezber yani

• Myparcae M kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam peki dersi dinlerken not alma ve ya tabletimden slaytı takip edeyim mi yoksa full hocayamı konsantre olayım

• 2. Sınıf klinik bilgiyi iliklerinize kadar hissettiğiniz yıl olacak saglam atlatmaya bakin 3 daha kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 en baba sınıf değil mi ya

• yks83571 kullanıcısına yanıt
    Hocam çalışma stiliniz paylaşırmısınız biz 1 sene yarım yamalak okuduk tıp için ders öalışma kültürüm şekillenmedi nasıl çalışacağımı bilmiyorum

• Kalendert K kullanıcısına yanıt
    Up

Hocam yatay geçiş için basvuracagimdan ben biraz abarti çalışmıştım sizin bu kadar kasmaniza gerek yok; derslere giriyorsanız derste konunun mantığını oturtmaya çalışın ders ezber yapmak için uygun degil, dertste öğrendiklerinizi eve-yurda dönünce mutlaka tekrar edin çoğu öğrenci bunu atlıyor boyle olunca konular birikiyor bu aşamada artık ezber üzerine ilerleyeceksiniz,hafta sonu o hafta ogrendiginiz konulari tekrar edin odaginiz ezberlemek üzerine olsun yine her detayi ezbere bilmenize gerek yok hocanın derste dikkat çektiği kisimlari iyi bilin, ben bir dersi gunluk haftalik iki haftalik ve aylik(genelde komite oncesi) olarak tekrar ediyordum her tekrarda ezberinizi ve bilgi düzeyinizi sinayin, komiteye yakin çıkmışları çözün,cikmislar önemlidir es geçmeyin.

Baktiniz hocanin anlattigi dersi anlamiyorsunuz ya da hoca çok uyuşuk anlatıyor kütüphaneye gidip kendiniz çalışın o konuya ama dersi dinleyen ve hocanin dediklerini not alan bir arkadaşiniz olsun çıkışta onun notlarına bakarsiniz

• yks83571 kullanıcısına yanıt
    Hocam derste not almak imkansızzzz çok hizlı anlatıyor pat pat diye geçiyor slaytı sadece dinleyeyim o zaman sizin dediğinize göre.önemli slayt sayfalırınıda not ederim küçük bit kağıda evde o sayfaların üstünde daha fazla durayım

Hocalar sıkıntı cikarmazsa ses kaydı alin hocam

• Varmı arkadaşlar başka çalışmak için tavsiye verecek olanlar malum 2 gün kaldı geliyor gelmekte olan

• Up

Benim okul açılalı 1 hafta oldu daha hâla memleketteyim, okula gitmedim bile. Dopamin reseptorlerime muhtemelen senin birkaç katın daha fazla zarar vermisimdir ama her şey yoluna girer. Komite öncesi 10 gün falan bakarak geçilir gibi geliyor bana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt
    olm nasi okul acik oldugu halde gitmiyon ya sizi de haftanın 2 gunu yakanızdan tutup laba suruklemiyorlar mi sabahin korunde

• noobodynow kullanıcısına yanıt
    5 6 ders anatomi labı vardı ne yapacağım bilmiyorum devam zorunlulugu da vardı. Benim yaptığım biraz sorumsuzluk ama hallolur ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Kral bu rahatlığın efsane ya kaçıncı sınıfsın acaba birde pp deki adamın soru çözümlerinden az faydalanmadım zamanında

Hsjsjdsj 3 yildir benim kafa nsjsjsjs garip bi sekilde kafaya takmayinca halloluyor

EYUP B HAN HAZRETLERİ HAKKINDA PPDEKİ ADAM TARZI İTHAMLARDA BULUNMAZSANIZ SEVİNİRİM

• noobodynow kullanıcısına yanıt
    Çok pardooooon

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.