tıp neden yükselişe geçicek diye öngördünüz |
Tıp 27k dan kapattı. (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
çevrede sene içinde mühendislik isteyip sınavdan sonra tıpa dönen arkadaşlar var,tıp isteyen sayısı geçen yıla göre daha fazla gözüküyor,maaşlar eskiye göre iyi,google trends verileri vs,vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyanediyorumisyan -- 9 Ağustos 2024; 12:27:9 > -
31.5k
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
her sene oluyo bu müh isteyip tıpa geçme muhabbeti
-
hocam tıpa eğilim fazla olsa bile ilk 30k bandındaki müh ve tıp kont. arttı bu yüzden tıp sıralamaları aynı kalır bence en kötü 29.4 falan olur
-
Zaten itü odtü çok azalttı onlar domino taşı gibi 500k daki yerleri bile etkiler bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
valla o kadar ön görüm yok açıkçası ama tıp sıralamaları 29.5 dan aşağı düşmez gibi geliyor
-
Hocam beni çok bağlamıyor valla tek istediğim 52k ile ytü istatistiğe girmek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tıp 30-31kya geriler
Yav eh be kardeşim daha ne tartışıyorsunuz ulu hakan Kompany size bilgiyi verdi hala kafa yoruyorsunuz böyle işlere.
Son tıp Ağrı yüksek ihtimal o da 30.033-30.333 arası kapatacak konu kapandı daha bir yoruma gerek yok. Arkanıza yaslanın bu kardeşinize güvenin analiz yapmaya falan üşeniyorum kendi senem olsa onu da yapardım tahmin aralığı 100'e düşerdi.
-
Tıp 30.000 nin üstünde kapatsın forumu bırakıyorum.
Tıp 27den kapatsın steteskopun üstüne otururum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok fazla 3 var inandırıcı olmadı
Hocam bu kadar iddialı olmak bilemedim 15 Ağustos Sabahı bu başlıkta buluşalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyanediyorumisyan -- 9 Ağustos 2024; 15:20:57 >
Hocam dik otururum demedim yav bir şey olmaz
Tıp 29.333 ten iyi kapatsın nick imi eşşoğlueşşek yapıyorum artık nasıl yazılıyorsa.
-
Tıp 27.2 den kapatınca nickinin Kompany olduğu dönemler akla gelmiştir:
3 rakamı ile aranızdak bağ nedir
-
tıp 30+ yapması üzerine sen forumu terki diyar eyleyince bizim tripler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X