Şimdi Ara

TIP BU SENE NE OLUR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene net ileri çeker. Maaşlarda ciddi artış oldu. Doktorların tepkisi falan da kalmadı zaten hiç. Özelden devlete geçmeye çalışan doktorlar falan var

• TIP BU SENE NE OLUR?  kesin düşer

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

hocam özeller düşer ama dimi?

• büyük ihtimalle düşer çünkü ücret kısmı sıkıntı orada

• Bugun resmi gazetede yayınlanan karar ile hekimlerin serbest çalışma hakları ellerinden alındı sen hala objektiflikten uzak boş hayaller satmaya devam et insanlara.

• Maaşlardan bahset asistan 35k uzman 50k alıyor hangi meslekte garanti bu kadar alabilirsin samimi ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25k civarı kapatır (devlet)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 7 Ocak 2023; 13:36:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    7-8 yıllık emeğin karşılığı 3 asgari ücret 1.5 k dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIRunneRII -- 7 Ocak 2023; 13:44:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bunu bildiğimden dolayı bu twiterı kaydettim, çünkü bu şekilde yalan söyleyeceğinizi önceden tahmin ettim

mevcut muayenelerde ve bu yıldan sonraki 60 yaşından sonra muayene açacaklarda buradan tamamen serbestler

TIP BU SENE NE OLUR?Hasan GÜLER,MDtwitter
    “@tibbiyelisozluk 7 Ocak öncesi muayenehanesi olan hekimlerde muaf tutuldu.”
    https://twitter.com/drhguler/status/1611593663787978752

TIP BU SENE NE OLUR?Tıbbiyeli Sözlüktwitter
    “Mevcut muayenehanecilere de serbest 👍”
    https://twitter.com/tibbiyelisozluk/status/1611638505167257600

dürüst ve samimi bilgileriniz için çokkkkk teşekkür ederiz hocamTIP BU SENE NE OLUR? 

• Senin de seni doktor yapanın da... senin gibi yalaka hekimler yüzünden örgütlenemiyoruz mesleğin kölelikten farkı kalmamış hala yok şöyle maaş böyle maaş aldıgın maaş da bir şeye benzese bari.Muayenehane açabilmen için 60 yaşına kadar özel hastanede çalışmak zorunda bırakılmaya ses çıkarmassın zaten ruhuna işlemiş kölelik

Olum tl üzerinden kazanacagın parayla kime neyin havasını yapıyorsun ? Tıbba harcayacagın mesaiyi yazılıma harca 50k para mı dersin.

• hocam tıp daha zevklı yazılımdan bence tek parası ıcın degıl calısma sartları kotu dogru ama kazanc aynı olsa da tıpcı olmak ısterım bilgisayardan anlamam

Kişiden kişiye değişir bu konu tabi ki hocam ben örnek vermek için o alanı söyledim benim için de tıptaki hastalıkların mekanizmalarını öğrenmek daha zevkli fakat çalışma şartlarının biraz daha insani olmasını isterdim sadece

• inşallah orgutlenip düzeltecegiz hocam, şahsen ben güncel haliyle bile dr. maaslarını az bulanlardanım.

bir dr. kolay yetismiyor...

selamlar, saygılar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben sizi anlayamıyorum, önceden 36 saat çalışıyordun sonra 12 saat dinleniyordun sonra tekrar 36 saat çalışmaya gidiyordun 72 saatin 60 saatini hastanede çalışarak geçiriyordun.

Şimdi gelen kanunla 72 saat için çalışabileceğin en fazla 24 saat olarak belirlendi ve 36 saat nöbet olayı kalktı. Mesela 24 saat full çalışırsan 48 saat çalışmıyorsun acilde tatilini yapıyorsun.

Alıntı

metni:
    fakat çalışma şartlarının biraz daha insani olmasını isterdim sadece

Ne istersin ki daha 72 saatte 12 saat çalışıp 60 saat dinlenmeyi mi yoksa

bu sistemden daha iyi sistem olamaz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.