tamam kanka en iyi sensin (!) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TIP DIŞI MESLEK MENSUPLARININ TUS'U KAZANMALARI DURUMU (2. sayfa)

-
-
Universitede ayni maasi aliyorlar iste. 1600 dolarla gul gibi gecinirsin. Saglik Bakanligi 400 dolar fazla veriyormus. Saglik Bakanligi'na bagli calisirsan, aradaki maas farkiyla marketten Listerine alip, acliktan kokan agzini calkalarsin, topluma karsi saygili olursun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ChangeOrBeCrushedUniversitede ayni maasi aliyorlar iste. 1600 dolarla gul gibi gecinirsin. Saglik Bakanligi 400 dolar fazla veriyormus. Saglik Bakanligi'na bagli calisirsan, aradaki maas farkiyla marketten Listerine alip, acliktan kokan agzini calkalarsin, topluma karsi saygili olursun.
aynen doktorları kıskanmaya devam et
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öncelikle ANKARATIPLI hocamdan cevabını aldın, çok akıllıysan biz DOKTORLARLA aynı sınava girer yerleşirsin yerleşebiliyosan ardından da alırsın maaşını, neyse.
2. olarak doktorlar MD unvaniyla mezun oluyorlar tıp
fakultesinden medical doctor, DOKTOR yani. oraya usenmeden bi de sosyal bilimler phd falan yazmissin. senin ailende kac tane phd var ki bana ders veriyosun onu anlayamadım. eminim ki hayatındaki ilk prof'u televizyonda görmüssündür.
ve evet hekimiz ve hastanede UZMAN DOKTOR olarak sadece HEKİM bulunmasini istiyoruz. eğer UZMAN DOKTOR olmak istiyosan PAŞA PAŞA gidip seneler önce KAZANAMADIĞIN TIP FAKÜLTESİNİ kazanmaya ugrasicaksın.
ilac firmalari vs bi seyler yazmissin ama cidden hepsine cevap vermeye bile değmez bu kadar cevap sana yeter. (DOKTORDAN)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
özil'in DOKTOR arkadaslarını bu mesajı like etmeye davet ediyorum
sayın dr.change hocam siz ozel davetlimsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beymen müdavimi -- 28 Aralık 2022; 0:49:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Yks'de tıp kazanamamış birisinin tusta ort üstü puan almaya soyunması bile komik kek.
Dönem 1'de bile mezun senemi özledim o derece bir zorluktan bahsediyorum.
-
dr.change diye yazdığın komik olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 28 Aralık 2022; 12:48:4 >
5 kisi sınırı vardi
hocam lütfen Hacettepe tıpta Prof olun maaşınızı fazlasıyla karşılarız biz ayrıca isterseniz Hacettepeden birkaç hoca ismi vereyim internetten aratın gerçekten araştırma yapıyormuş gibi yapıyorlar anlarsınız
-
Seni mi kiracagim.
Su berke ve izmirtipli bebelere de emzik verin.
-
hayatın boyunca tıp doktoru OLAMAYACAKSIN. bunun eksikliği sana yeter. o emziği de artık ağlama diye sana versinler. çok para kazandığını söylesen de istediğin mesleği yapamıyorsun. bu çok zor bi durum anlıyorum
dr.change hocam bilkent ee girisli sonradan bilkent mbg bitirmis ardından phd yapmıs lütfen hocam camiamızı bölmeyelim.
tıbbı ve doktorları her mesajında aşağılamaya devam mı etsin? kendini ne sanıyorsa.
bilkent ee girisli olması kendisini dokunulmaz kılıyor.
hekimlere olan ifadelerini ise tatlı atısmalar olarak degerlendirmeliyiz. allahin tıpdışı kimya mezunundan laf yiyecegimize dr.change'den yiyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beymen müdavimi -- 28 Aralık 2022; 12:57:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X