Şimdi Ara

Tıp dönem 1 öğrencisiyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkürler hocam üniversite hayatında başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rica ederim inşallah sende istediğin yeri kazanırsın
  • simetri palme ve apotemi çözümlü kimya denemesini çözdüm
    ders olarak kimya özel ve özellikle -ders izleyin kimya- kanalı sınava girmeden sınavın nasıl olacağını söyledi resmen.
  • dtshoes kullanıcısına yanıt
    Eyv kardeşim adamsın bende atlattim sinavi zaten arada trolluk yapıyorm böyle dh de

• Kaç aylık çalışmanızın sonucunda elde ettiniz? Temeliniz var mıydı hep?
  • Lys fizik nasıl hallettiniz bide geometri?
  • Düzce tıpın imkanları nasıl hocam iyi mi? Çapa-Cerrahpaşa vs türleriyle kıyasladığında farklar neler?

• Liseden temelim vardı ama iyi değildim zaten mezuna kaldım.
    Yani epey bir süre oldu.
    Ama bana tıpı kazandıran son 1 ayki çalışmam diyebilirim.Son anlardaki çalışmalar gerçekten çok önemli
  • baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Benimde en dertli olduğum derslerdi.
    Çözümlü denemelerle halletmeye çalıştım.
  • Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    Hocam düzce tıp iyi.Hocalarımızda da sıkıntı yok.Çapa-Cerrahpaşa vs türleriyle kıyasladığında onların hocaları daha iyidir.Şehirleri daha iyi.Zorluk olarak düzce tıp onlardan biraz daha kolaydır.
    hocam son ay neler yaptınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    günde kaç saat çalışarak kazandınız
    matematik ve geometri adına neler yaptınız hangi kaynakları çözdünüz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryanfl R kullanıcısına yanıt
    belli bir saat yok ama herkes gibi derslere girdikten sonraki boş zamanda bazen çalıştım bazen boş geçti.hafta içi çalıştığımda süreye göre değil konuya göre ilerliyordum.Mesela bugün integralin şu kısmı +modern fizik gibi.Ama hafta sonları kütüphaeye gidip kronometre tutarak çalışıyordum.En az 3 en fazla 6,7 saat.
    Matematik için simetri ve palmenin eski kitaplarını çözdüm.Geometride pek bişey yapamadım derste dağıtılan testlerle ve çözümlü denemelerle halletmeye çalıştım.Sonuç derecenin çözümlü denemelerinden bişeyler anlamaya çalıştım.Onun dışında çözebildiğim kadar farklı yayının denemesini çözmeye çalıştım bu gerçekten önemli çünkü sınavda o klasik deneme soruları gelmiyo.Çok farklı sorular geliyo kalıyosun onun için çöebildiğin kadar zor ve çeşitli denemeler çözmeye çalıştım mesela altın karma denemelerini çözmüştüm hepsi iyi değil ama farklı yayılar olması avantaj

• drpetrıchor44 D kullanıcısına yanıt
    çözümlü denemeler+sadece eksik olduğum ve önemli gördüğüm yerlere çalışmak gerekirse tekrar tekrar dersini dinlemek
    Hatta abarttım sınav sabahı bile kısa kısa konu videoları vardı mesela 1 dkda olsılık 3dkda atışlar vb çok işe yaradı konuyu bilmesem bile sınavdaki soruları çözdürmeye yetti
  • 11.sinif birine ne onerirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.sınıf ilk 2 komite için kimya biyoloji vb dersler var lisenin biraz üstü bir istatistik sıkıntı onuda hallettin mi tamamdır

• Benim ilk uyandığım dönemdi.Gerçekten iyi çalışmıştım 11de.12den bile iyi.11 Geçiş dönemi gibi konuları da önemli.Demem o ki 11 i iyi geçmiş biri daha motivasyonlu ve daha avantajlı olur 12 deki işini kolaylaştırmış olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.