Şimdi Ara

Tip - Ege, 9 Eylul, Akdeniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mf-3 siram 4k ege tip 5-10 kişiyle sallantida ama 9 eylül ve akdeniz garanti. Öncelikli ege istiyorum ama yurtta kalmak istemiyorum manisada bi kaç yıl yaşadığım için izmiri aşağı yukarı biliyorum ve ev kiraları da baya bi yüksek bu da benim için caydırıcı bi etken. Su anda konyadayim ve yakın olduğu için Akdeniz aklımı celiyor açıkçası. Bu şehirlerde okuyan arkadaşlar yurt ve ev kiraları hakkında bilgi verebilir mi? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu bilgi verecek

• Up

• tam olarak neyi soruyorsun neye göre kıyaslama yapacaksın akdeniz sana yakın ama her hafta sonu gidip gelebileceğin kadar yakın değil sonuçta akdeniz tıpın yakınına da ev kiralarının çokta ucuz olacağını düşünmüyorum daha önce araştırma yaptın mı? Alternatif olarak gazi tıpı düşünebilirsin evine daha yakın sonuçta
  • zorluk olarak; akdeniz> 9 eylul> ege. eğitim kaliteleri arasında ciddi fark yok. tus başarısı yazdığım sıralamanın tam tersi.

9 eylülde sadece devam zorunluluğu var. 9 eylülde pdö, akdenizde de pdö ,ege de evre blok sistemi var.

ege geliyorsa düşünme. 2. sıra için şehir tercihi yap.

ege tıptayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 11 Temmuz 2014; 8:59:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recaus

tam olarak neyi soruyorsun neye göre kıyaslama yapacaksın akdeniz sana yakın ama her hafta sonu gidip gelebileceğin kadar yakın değil sonuçta akdeniz tıpın yakınına da ev kiralarının çokta ucuz olacağını düşünmüyorum daha önce araştırma yaptın mı? Alternatif olarak gazi tıpı düşünebilirsin evine daha yakın sonuçta

antalyaya bi kaç gün önce gidip baktım araştırdım aynen dediğin gibi kiralar da fln pek bi fark yok baya yüksek... gaziyle deü arasında kaldım akdenizi de geriye yazacam ama gazi mi deü mu karar veremedim işte :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

zorluk olarak; akdeniz> 9 eylul> ege. eğitim kaliteleri arasında ciddi fark yok. tus başarısı yazdığım sıralamanın tam tersi.

9 eylülde sadece devam zorunluluğu var. 9 eylülde pdö, akdenizde de pdö ,ege de evre blok sistemi var.

ege tıptayım.

egeden 24 kişi gerideyim sıralama olarak ama büyük bi ihtimal yazacağım.. gelmezse alterneatif olarak 9 eylül mü gazi mi yazsam düşünüyorum... hocam bir de egede sağlık raporu istiyor senden istediler mi rapor alırken bi sıkıntı çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gezgin42

quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

zorluk olarak; akdeniz> 9 eylul> ege. eğitim kaliteleri arasında ciddi fark yok. tus başarısı yazdığım sıralamanın tam tersi.

ege tıptayım.

egeden 24 kişi gerideyim sıralama olarak ama büyük bi ihtimal yazacağım.. gelmezse alterneatif olarak 9 eylül mü gazi mi yazsam düşünüyorum... hocam bir de egede sağlık raporu istiyor senden istediler mi rapor alırken bi sıkıntı çıkar mı?

Rapor kayıt sırasında gerekli oluyor alırken sıkıntı çıkarmazlar okul için demen yeterli

• recaus R kullanıcısına yanıt
    tamam dostum eyvallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.