Şimdi Ara

Tıp fakültelerine artık daha az başarılı insanlar giriyor (kanıtlarıyla) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Misal şu kadını alıp ibreti alem olsun diye asacaksın. Bak bakalım doktora şiddet kalıyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle katılıyorum aynı durum öğretmenlerde de var. Velilerin canı sıkılıyor gelip öğretmenle kavga ediyor öğretmeni azarlıyor. Aşağılık kompleksi midir nedir

• Bu karı ve bunun gibi düşünenlere sağlık hizmeti vermeyeceksin sürünerek ölecek hakettikleri muamele bu aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 14 Temmuz 2024; 15:5:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar hep vardı ama cesaretleri yoktu cesareti bulunca ortalik karisti

• Abdullah1928 kullanıcısına yanıt

Yalniz ogretmenler hakediyor baskan

Ya ben birde nitelikli proje okulda okudum 100 kisiden max 2 kisi eli opulecek kisi 98 i sopalık

Gozumun onunde kac ogrenciyi asagiladilar velilere cahil bunlar kopekten beter diyenleri bile gordum ki boyle hakaret eden cok ogretmen vardi

Halbuki o kisiler asagilanmayi haketmemislerdi

• dayak konusunu savunmak çok yanlış bi şey. sadece doktorlar değil herkes bu durumdan nasibini alacak eğer önlenmezse.

• Doktor dövmenin hicbir hakli sebebi yoktur. Bunu düşünen hak veren insanlar dahi psikolojik destege ihtiyac duyuyordur.

• amanallahim2 kullanıcısına yanıt
    Hahahah öyle.

• Maaşlar bu sene iyi 6 sene sonra pek bir fark kalmayacaktır. Türkiye yüksek enflasyon dönemi ve seçim süreçlerini atlattı. Düzeltme dönemine giriyoruz ve bu herkes için sancılı olacak.

• Düşünenadamsmith D kullanıcısına yanıt

6 senede hiçbir şey değişmez. bi 40 yıl sonra belki.

• Maaşların gerçekten yükselmesi ile ben de sıralamalarının yeniden eskisi gibi olacağını düşünüyorum

• processustransversus23 P kullanıcısına yanıt

Ne gibi hocam iyiye dogru mu gider 40 sene meselesini aciklar misin misal veriyorsun da cumlenin basini aciklar misin?

• Zackherney1 Z kullanıcısına yanıt

maaşlar düşmez yani kısa sürede

• ekonomiye bağlı

• Havadan56 H kullanıcısına yanıt

Sırf çarşaf giyiyor diye bir hanımefendiye sert yapan bir doktor rast gelmişti. Bu beyni çürük geri kafalı mağara ayısını dövmemek kafasını patlatmamak için kendimi zor tutmuştum. Mesele doktora şiddet değil. Ayı her yerde ayı.

En son skolyoz için muayene gidip tam üç saat sıra beklemiştim. En son dayanamayıp insan gibi kendimi sorduğumda ahmak doktor ve asistanı beni muayene oldu diye işaretlemiş "randevu almadan buraya gelemezsin" diye ters yapmışlardı. Yine kendimi zor tutmuştum.

Parası için bu mesleği yapacak ayılar varsa yapmasın kardeşim yapmayın. Eşeğe istersen bir milyon kitap yükle, eşek yine eşektir.

Doktorluk para için yapılacak bir meslek değildir. Gönül işidir.

• Doktor olsam ben de çarşaf giyene bakmam

• puhahahahaha

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.