Şimdi Ara

Tıp fakültesi öneri verebilir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ek madde 1 ile yatay geçiş yapacagim, elimde tıp icin

Bozok,erzincan, Maraş,adiyaman, ağrı, kafkas universitelerine gidebilme imkani var.

Sizce hangisine gitmem mantikli olur ve neden?

Aslinda direkt bozok'a karar vermistim ama finalsiz gecme notunun 90+ olmasi ve Maraş'ın tip fakültesi ile ilgili okudugum bazi olumlu şeyler ve erzincan ve marasin akademik kadro dolulugunun daha fazla olmasi vs. Gibi sebepler aklimi bulandirdi.

Bir de marasta ve adiyamanda deprem olmus olmasi parametresini nasil degerlendirecegimi tam kestiremiyorum gidip okunur mu yani

Genel bilgisi olan beni aydinlatmak isteyen veyahut bu universitelerde okumus,okuyan,bilen beni aydinlatabilecek hocalarimdan görüşlerini bekliyorum

Son olarak gidecegim sehirde ev kiralamam gerekecek -kiralayacagim evin sorun cikarmamasi duzgun olmasi ve okula ulasiminin yipratici olmamasi gerekiyor- veya okulun yakininda apart yurt varsa tek kisilik kalabilecegim onlar da olur bu şehirlerde barinma ile ilgili ekstra bilgisi olan hocalarimdan da bilgi paylasmalarini rica ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bence en son paragrafta yazdığınız özelliğe daha çok dikkat edin , ilgili fakültelerdeki çıkmış oranına ,sınıf geçme kolaylığı eğitim hayatinizin bı nebze düzgün geçmesini sağlayacaktır. Finalsiz geçme mevzusu zaten 75 80 üzeri alan kişiler finale çalışmadan geçebilirler onu bence kafaya takmayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maraş ya da Adıyaman yaz sonra İstanbul sbu de oku öyle bir karar çıktı yanlış hatırlamıyorsam

• esatfx kullanıcısına yanıt

Doğru soyluyorsunuz hocam,

Hakikaten en kritik konu belki de barinma/ulaşım,

Kalacagim yerin egitim suresince bana dert cikarmamasi gerekli ve ulasimin yipratici olmamasi lazim, bakalim inşallah sorunsuzca hallederiz hocam.

• Say-1000 kullanıcısına yanıt

Hocam dediğinizi arastirdim da sanirim ankara sbü yani eski adiyla namidiger GATA'da varmis oyle bir durum ki ben ankarada yasiyorum zaten benim icin guzel olurdu fakat bazi kısıtlamalar var.

Birinci siniflar icin bahsettiginiz kategoride kontenjan acilmamis, 2,3 vs. o siniflar basvurabiliyor ve cok kisitli bir kontenjani var, mesela 2. Sınıflar icin 20 kisi gibi.

Onun haricinde baska bir bilgi bulamadim.

Teşekkür ederim alternatif fikir paylaştığıniz icin 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.