Arkadaşlar merhaba Ek madde 1 ile yatay geçiş yapacagim, elimde tıp icin Bozok,erzincan, Maraş,adiyaman, ağrı, kafkas universitelerine gidebilme imkani var. Sizce hangisine gitmem mantikli olur ve neden? Aslinda direkt bozok'a karar vermistim ama finalsiz gecme notunun 90+ olmasi ve Maraş'ın tip fakültesi ile ilgili okudugum bazi olumlu şeyler ve erzincan ve marasin akademik kadro dolulugunun daha fazla olmasi vs. Gibi sebepler aklimi bulandirdi. Bir de marasta ve adiyamanda deprem olmus olmasi parametresini nasil degerlendirecegimi tam kestiremiyorum gidip okunur mu yani Genel bilgisi olan beni aydinlatmak isteyen veyahut bu universitelerde okumus,okuyan,bilen beni aydinlatabilecek hocalarimdan görüşlerini bekliyorum Son olarak gidecegim sehirde ev kiralamam gerekecek -kiralayacagim evin sorun cikarmamasi duzgun olmasi ve okula ulasiminin yipratici olmamasi gerekiyor- veya okulun yakininda apart yurt varsa tek kisilik kalabilecegim onlar da olur bu şehirlerde barinma ile ilgili ekstra bilgisi olan hocalarimdan da bilgi paylasmalarini rica ediyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim