Araştırma yaparken buradan da faydalanın güzel hazırlamışlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 28 Temmuz 2024; 20:20:17 > |
Tıp Fakültesi Tercih Kılavuzu
-
-
Hocampdf halini buraya atabilir misin benim telegram yok da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam burada PDF şeklinde atılamıyor galiba aradım da bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 28 Temmuz 2024; 20:41:3 > -
allah razı olsun senden abi
-
Hocam bu muhteşem kılavuzu 2 gün evvel atsaydiniz iyi olacaktı boluya gittim geldim :d
Ben de yeni görmüştüm hocam kusura bakmayın
-
nasıldı hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bana biraz garip geldi şehir olarak, adımınızı attığınız yerde izzet baysal yaziyor.
Tabiat olarak gayet güzel bir yer(hele ki bozkırdan geliyorsanız cennet gibi gelir)
Kampüsü çok büyük ve tip fakültesi/hastane kampüsün içinde ve yan yana.
Yurt ulaşımı otobüsle kısa sürüyor dediler(erkek yurt için gecerli, kız yurdu kampüsün içinde)
Akreditasyonu yokmuş ama hoca, sen mezun olana kadar bütün tip fakülteleri akredite olur dedi(ilk kez duydum boyle bir sey)
Cevre illerden hastalar geldiğini soyledi (sakaryadan bile geliyor dedi)
Çıkmış sormamaya özen gösteriyorlarmış
Geçme notu 60(Düzce tıpta 70 :d)
Çalışırsan sıkıntı cekmezsin dedi(guvenemedim,cok ucu acik)
Son olarak kalabalıkmış
Babam yakin diye 2.tercihe yazdirdi.
Benim sıralamaya gelen uni lerden 7/10 veririm.(İnönü tip yazacaktim uzak diye yazdirmadilar.)
İnönü yakın bana inonu mu yazsam, tanıdık da çok
Hocam ben sakaryada olmasam 1e erzurum atatürk, 2ye İnönü 3e sivas Cumhuriyet yazardım. 20k civarında bence en iyi 3 tıp.Bence yazın.
-
Duzce yazacaktim gecme notu 70se yazmama sebebim olur hocam o ne öyle
Tanıtım standında bir hocayla konuştum, çalışan adamı sınıfta bırakmayız dedi ama 70 geçme notu beni de korkuttu.
-
Yani hocam diger fakulteler 60la gecebiliyor , 80le finalsiz gecebiliyor. 70 gereksiz kasinti gibi
Geçme notu 50 olmalı bence.Ülkeye cb seçerken bile %50 şartı aranıyor.
Düzce kötü diyorlar aga başka bisi bak
Şaşırdım valla genelde tıpfuck boş işlerle uğraşır. Benim okulum için olan bilgiler güzel izah edilmiş
Çoğu yeri baştan savma yapmışlar ama aütfyi ayrıntılı anlatmışlar fakat %15-%40 çıkmış soruluyor demişler ama max %10dur çıkmış oranı
Temsilcinin kaliteye bağlı. Yüksek ihtisasa baktım şimdi eleman kadavraya kasaba yazmış göndermeden önce kontrol etmemiş. Ayrıca bu sene kalan oranı fazlaydı ondan da bahsetmemiş
Hocalara çoğu öğrenci dostu ve bizimle çok ilgililer demeleri bitirdi beni
Çoğu Ankara tıp mezunu olduğu için bizlerin halinden anlarlar 💀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalonPatlatann -- 29 Temmuz 2024; 19:4:30 >
Sıkıysa tersini desinler:)Şaka maka birkaç kişi hariç diğerlerinin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- antitusif 2024
- dershane saatleri
- logaritma fasikül önerisi
- 2026 dgs ne zaman
- sigortalı olunca yeşil pasaport iptal olur mu 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X