Şimdi Ara

Tıp her yerde tıp mıdır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam aile evet önemli de sonuçta bu da bi geleceğim yani , il pek önemli değil sadece kafam karışık bazıları tıp abi sonuçta önemli olan tus kendini yetiştirsen yaparsın diyor , kimisi de yav diyor oradan mezun olcağına güzel üniden diş mezunu ol daha iyi yerlere gelirsin diyor
  • Tip okuyan adamin sosyal hayati olur mu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prostagma kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 21:6:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brkburak22

hocam okumaya gidiyoruz sorun gezmek değil :D

Hayatinin 6-7 yillik kismini geçireceğin yerde Gezmek bazi zamanlar en cok ihtiyacin olan sey olcak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osurgan -- 20 Temmuz 2016; 2:17:42 >
  • prostagma kullanıcısına yanıt
    Yok hocam :) o kadar da olamaz :D
  • Brkburak22 B kullanıcısına yanıt
    Bi önceki cevabım size değildi Göktuğaydı anlasamadik orda herhalde olsun hayırlısı hdjd

Hocam sizin meseleye gelince bence tabii ki tıp yazmalısınız yani neresi tutarsa yazın orayı ben açıklanmadan önce hep 13-14 k arası bekliyordum ve tercih listem az çok oluşmuştu.

İzmirli olduğumuzdan yola çıkarak Zonguldak Tıpa bakmaniz gerektiğini düşünüyorum bir araştırın bence.

• Benim de kafam çok karışık erzurum,sivas gibi şehirlerde tıp mı okuyayım izmirde diş mi bilmiyorum.Üstüne bir de aile baskısı illa tıp diye.
  • osurgan kullanıcısına yanıt
    hocam açıkçası pek önemli değil bilgili doktor olmak varsa sonunda
  • Teşekkürler dadaş :) umarım senin için de
  • jesfen2011 J kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam :D üstüme alındım. Zongudak tıpa baktım 2013 senesinde 2. olmuşlar haklısın ben bi gidip doktorlarla filan konuşcam en iyisi öyle ama tıpı yazıcam zaten 3. sene çekilmez
  • morkartal kullanıcısına yanıt
    benim durum işte :D
  • ucurum var abi bizzat arkadaslarimdan bikiyoeum mesela ankara tip zor gazi kolay ona gore ama cikan adamlar ayni oluyor yani ankara biraz daha bosa yoruyor

Aynen ama hocam gezmekten kastımız farklıdır . Bence çıkıp basketbol oynamak benim moralimi yüzde yüz yapar mesela öyle şehir çok önemli değil sadece güvenli olsun yeter
  • quote:

hocam açıkçası pek önemli değil bilgili doktor olmak varsa sonunda

bu arada eger son care kotu sehirdeki tiplar geliyosa tabii yazicaksin..
    ama guzel sehir tutuyoken uzak diye yazmazsan

Asosyal ve ruhsuz bi insan olmak da var sonunda aman, bu ayari üniversitede iyi ayarlamak lazim.. ozellikle tipcilar.. kotu sehir bile olsa bi yolunu bulmak lazim..

• josecalderon7 kullanıcısına yanıt
    evet hocam bunu duymuştum bazıları zorluyormuş
  • 7018 e katip yazıcam izmirde oturuyorum mantıklı mı sizce?
    Hemen sayıyorum geçen seneki sıralamara göre tutan yerler : Kütahya düzce rize Erzurum Zonguldak Gaziantep Karabük sivas malatya elazığ ordu Giresun tokat hatay Şanlıurfa Erzincan Adıyaman van kars. Ben yinede afyonu ve muğlayı da denicem . Malatya da baya bi kuzenim var onlar çağırıyor ama eğitim önemli şu anda Erzurum Zonguldak ve Kütahya gönlümden geçen yerler
  • quote:

Hemen sayıyorum geçen seneki sıralamara göre tutan yerler : Kütahya düzce rize Erzurum Zonguldak Gaziantep Karabük sivas malatya elazığ ordu Giresun tokat hatay Şanlıurfa Erzincan Adıyaman van kars. Ben yinede afyonu ve muğlayı da denicem . Malatya da baya bi kuzenim var onlar çağırıyor ama eğitim önemli şu anda Erzurum Zonguldak ve Kütahya gönlümden geçen yerler

Insallah gonlunce olur

Mugla hic fena olmaz...hatta harika olur

• evet kardeşım bence tıp her yerde tıptır. cunku sen doktora gittiginde hangı unıden mezunsun diye sormazsın doktor doktordur yanı ama bi muhendis mımar veya ogretmene sorma ihtiyacı hissedersin oyle degılmı ?
  • pbulrapclke0 kullanıcısına yanıt
    çok haklısın hocam :D teşekkür ederim desteğin için
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.