Şimdi Ara

Tıp/Hukuk ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sayısal 66k' dan mezuna kaldım. Bu sıralama ile zaten mühendislik yazmazdım, tıp ve diş de tutmuyordu. Tıp için hazırlanıyorum şuan. Dün arkadaşımla rastlaştım. Bizim şehirde tıp kazandı bul yıl. Sordum nasıl gidiyor diye. Adam o kadar bıkmış ki sınıfta kalırsam mühendisliğe geçebilirim dedi. Ben de şu sıralar çok sıkıldım artık, hem ders çalışmaktan hem acaba gerçekten tıp istiyor muyum diye düşünmekten. Geçen sene arkadaşlarım gezerken ben ders çalışıyordum. Şimdi onlar benim puanımdan daha düşük yerlere gittiler hâlâ geziyorlar, ben de hâlâ ders kasıyorum. Şimdi de acaba eşit ağırlığa geçip hukuk mu okusam diye düşünüyorum. Ailede hakim var, adam sürekli işte ve 32 yaşında faulleri artık beyazladı adamın. Hakimlik yerine avukatlık yapsam görev yeri ve maaş sıkıntı olabilir, çünkü çok fazla hukuk mezunu var Ama işte eşit ağırlıkta sosyalden hiç bir şey bilmiyorum. Lakin bu yıl ayt fende 30 netim vardı, yani fende çok bir sıkıntım yok. Durum böyle o kadar bunaldım ki şu sıralar geceleri yatakta 1 saat sonra anca uyuyabiliyorum. Yoksa tıp, hukuk değil de diş mi yazsam? Artıları tıpa göre zaten mağlum daha rahat. Peki eksileri nedir? Yazı uzun olmuş kusura bakmayın. Fikri olanlar fikirlerini belirtirlerse çok sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam bence kafanız karışık kendinize bı iki gün ders konusunda müsade edin ve düşünün .Ve benim naçizane tavsiyem eğer bu kafadaki meslek değişimi dersten sıkıldığın için değilse son ay edebiyat bakar ama ayt fende 30 az da dgeil hani belli ki biseylerin potansiyeli var.iyi düşünün derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfaaçısı

Hocam bence kafanız karışık kendinize bı iki gün ders konusunda müsade edin ve düşünün .Ve benim naçizane tavsiyem eğer bu kafadaki meslek değişimi dersten sıkıldığın için değilse son ay edebiyat bakar ama ayt fende 30 az da dgeil hani belli ki biseylerin potansiyeli var.iyi düşünün derim
    Hocam feni seviyorum, tıp okumak da isterim ama işte tıpın okurkenki zorluğu, okuduktan sonraki iş hayatı, nöbetler... Bunları düşündükçe daralma geliyor artık. Sanırım duygusal düşünüyorum şuan ama yine de emin olamıyorum 😞

• Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    Hocam aihl mezunusun diye hatırlıyorum ihller zaten tmde iyi yetistiriyo öğrenciyi ( yani en azından bizim ihl öyleydi )ilk senende dusunurdun ya da donerdin tmye bence de şuan biktığın icjn böyle dusunuyosun sene sonuna doğru baktın iyice oturdu kafanda tm en kotu son ay edebiyat çalışırsın zsten mat vardır sen de .Bu arada yanlış anlaşılmasın ihller sayisaldan da iyi dereceler ckkariyo.

• quote:

Hocam aihl mezunusun diye hatırlıyorum ihller zaten tmde iyi yetistiriyo öğrenciyi ( yani en azından bizim ihl öyleydi )ilk senende dusunurdun ya da donerdin tmye bence de şuan biktığın icjn böyle dusunuyosun sene sonuna doğru baktın iyice oturdu kafanda tm en kotu son ay edebiyat çalışırsın zsten mat vardır sen de .Bu arada yanlış anlaşılmasın ihller sayisaldan da iyi dereceler ckkariyo.
    Hocam sağolun, bakalım nasıl olacak. Keşke herkes en çok keyif aldığı işte çalışabilse. Ben aslında film yönetmeni olmak isterim ama bunu kimseye söylemedim ilk defa şimdi buraya yazdım. Söylesem çünkü nasıl tepki alacağımı biliyorum ki haksız sayılmazlar. Çünkü desteklenen bir iş değil 😑

• Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    İkinci bir meslek olarak yapabilirsin bence çokta ütopik değil ya :d

• quote:

İkinci bir meslek olarak yapabilirsin bence çokta ütopik değil ya :d
    🤔 olabilir mi acaba gerçekten?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA TIP
    7 yıl önce açıldı
    TIP
    6 ay önce açıldı
    Mühendislik > tıp
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.