Şimdi Ara

Tıp ile ilgili İlk youtube video deneyimim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biz hocam deriz birbirimize hoca olduğumuzdan değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meslek lisesinden nerelere. Azim, kararlılık, inatçılık.

• Tahminimce youtube sektörüne girmek için yapmıyorsun ingilizceni geliştirmek ve bilgilerini taze tutmak için yapıyorsun. Guyton's Physiology ve Moore's Clinically Oriented Anatomy kitaplarını öneririm. İkisinin de internet siteleri var videolar vb var hem fakültende aldığın eğitimin daha iyisi, hem de ingilizce.
  • Up

• Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Sizi severek takip ederdim sınav döneminde hocam öneriniz için teşekkürler youtube camiiasına girmek degilde dediginiz taraf ağır basıyor teşekkürler size katılıyorum

• İlk15binhedef İ kullanıcısına yanıt
    ben de cümlemin başında hocam diye hitaba başladım yani usulü ben de biliyorum
    bence bunun gibi videolar çokça var mesela hedefin ingilizceni geliştirmek ise bundan daha iyi yollar var. her duyduğun kelimeyi telaffuz etmeye çalışırsın yabancı forumlarda takılırsın kendi zevkine uyan yabncı dizi seyredersin bence bunlar daha etkili
    zaten tıpın türkçesi de zor kolay değil ilk önce ana dilinde tamamla derim ben eğer bunları 6 sene boyunca yaparsan zaten ingilizcen kendiğinden gelişir
    benim fikrim tabi ki
  • O yanım ağır basıyor doğru ama insanlara bir şey öğretme yanımda var istiyorum ki insanlar bir şeyleri basit ve kolay şekilde öğrenebilsin veya o eğilime girsin ben ingilizce akademik videolar görüp kendimi ingilizce ögretmeye ittim eminim bir kaç kişi bile olsa görüp ingilizce ögrenmek isteyecektir bu vesiyleyle aynı zamanda basit tıp terimlerinin herkesin bilmesi taraftarıyım kalbin akışı ,kalp krizi vessaire

• Up

• ümmeti muhammed aşkına fizyoloji anlatın kalacam yoksa
  • Kooltrik K kullanıcısına yanıt
    Olur hocam

• anladım onu zaten ama yapılabilecek bir şey bence.hem daha iyi öğrenir konuyu.pdö sistemi var mesela konuyu öğrenciler anlatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-78DA32FDD -- 22 Nisan 2019; 19:51:19 >
  • 1.sınıf mısın hocam cidden?

kaç doğumlusunuz hocam?

ben 2.sınıfım,benden 2-3 yaş büyük görünüyorsunuz da.
  • KaramsarDoc kullanıcısına yanıt
    1.sınıfım ama hep büyük göstermişimdir hayatım boyunca

• 1.sınıfta ilerden gidiyorsun kalp felan vizyonunu beğendim
    o ingilizceye rağmen özgüvenli olman iyi bir şey
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.