< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TIP İLK GÜNÜMDE REZİL OLDUM :( (5. sayfa)
-
-
Ulan kahkaha attım ahahahahhahhzhsgxggz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aslında sen kendini ortaya atmışsın. İlerde faydasını göreceksin.
-
"His"toloji yani erkek bilimi, "her"toloji yani kadın bilimi de diyebilirdiniz, Allah herbolog yapmasın ✌️✌️✌️
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
olur bazen oyle,sen kimseye bakma.spora devam kanka
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nedion ne anlation
-
hocam sen de diger kişilerle birlikte gülseydin, hayat bu kadar ciddiye alınacak kadar büyük birsey degil. ne güzel kendini herkese tanıtmıssın. kullan bunu :)
-
Ülkedeki öğrenci kalitesi ne kadar düşük direk dalga geçiyorlar bende sanıyordum ki tıpta okuyanlar daha olgun daha aklı başında. Takma kafaya salla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birincisi tip fakultesi 1. Sınıfta 500 kişinin işi ne, ikincisi bu adamlarin yuzde 80 i ilk kez okula başlamış olsa anasının karnında histolojinin doku bilimi olduğunu öğrenmişte bukadar donanımlı mı gelmişler tıbba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Millet ortamda gülerken osuruyor neler yaşıyanlar var boşver
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-06E5E5CCD -- 15 Eylül 2021; 5:56:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tıp fakültesi okuduğuna emin misin ? Elinde akıllı telefon olan biri bile bile bu hataya düşmez. Ne olduğunu öğrenmek saniyelerini almaz. Konu csb.
Ulan o sen miydin gahdhdjdjshahahdh
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eksik saymışsın doktor bey. 450-500 kişi az nerden baksan bir milyon kişi vardır o amfide
-
"ekmeni"
-
Herkezz bilirki ekmeni böle yazılır...
quote:
Orijinalden alıntı: pinhani12
Herkezz bilirki ekmeni böle yazılır...sen tam bir Türkçe katilisin. herkez değil herkes. bilirki değil bilir ki, ekmeni değil ekmeğini. cahil ayı
-
Mk çocukları hepsi madem biliyordu niye güldü Allah Allah ne acayip ya
Butters stotch denen tdk halifesi, gir bak bakayım ironinin tanımı neymiş? Bir de engellemiş ya ajajskfşalwkgşslefklwwşfk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinhani12 -- 15 Eylül 2021; 13:42:51 >
Baktım hastanenin girişinde bir gürültü kıyamet kopuyor. Herkes kahkaha halinde. Dedim ne oldu da bu kadar gülüyorsunuz. Demesinler mi 109luknouhei diye bi tip histolojiyi tarih bilimi sanmış. Bastım kahkahayı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X