Şimdi Ara

TIP İSTEYENLER 3.000-10.000 ARASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ygs sıralaması:5600 netleri: türke:33d 7y mat:38d 2y fen:38d 2y sos:29d 10y
    aobp:72 obp:54.5 lys netleri: mat:49d 1y geo:full fiz:28d 2y kimya:28d 2y biyo:27d 3y sizce mf3 sıralamam ne olur?
  • gençler bırakın yeni okul puan sistemini aoöp kesinse herekese 15 eksik gelecek o yüzden 75 üzerinden hesaplıyorum
  • Hocam aslında on dokuz tıp istiyorum ama gelir mi bilmiyorum KTÜ tıp falan olur mu?
  • yepman tebrikler 530 puan sıra 3.800
  • bentenz 19 mayıs çok kritik 1 soru fazladan yanlış gelse kaybedersin puanlarda büyük bir oynama olmayacak gibi
  • benim de size bir sorum var aoöp belli oldu mu bugun mu belli olacak hiç milliyet falan yazmıyor
  • peki KTÜ tıp olur mu?
  • geçen seneye göre 3.800 oluyo ama bu sene biraz yükselmez mi örneğin ankara tıp olurmu
  • KTÜ ne Hayalci olma Ankara 535 ile almış yani 10.000 de bile 5 puan oynaması zor anca on binde 3 puan düşer
  • kazanınca sana e posta atarım
  • ygs2 1508.

LYS
    mat:1y 2 b
    geo 2y 1b
    fizik full
    kim 1 y
    biyo 1 y
    mezunum, geçen sene aobp 63.7 geldi.Bu sene taban puanlar biraz yükselir mi sizce? lys fen kolaydı sanki Cerrahpaşa Türkçe olma ihtimali nedir? bide obp olursa sıralamamın kaç bin gerileme ihtimali var tahminen 43-44 gelicek galiba obp
  • Karadeniz teknik üniversitesi tıp fakültesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alengir63

ygs 17 bin

lys 1
    mat 43.75
    geo 28

lys2
    fizik 26.25

kimya 28.75

biyo 25

fen lisesindeyim diploma notum 85

60 kişi içinde 50. falanım gelirmi

benimki arada kaynamış buna da bir şey söyleyin
  • yepman girince atarsın mesajı ama giremeyeceksin :) Karadeniz tutar Fen de 2 y ile tanıdıgım benden fazla yapan 2.kişi oldun tebrikler sen de güle oynaya girersin cerrahpaşa,çapa neyse ben çıkıyorum görüşürüz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAGUARCAN

benim de size bir sorum var aoöp belli oldu mu bugun mu belli olacak hiç milliyet falan yazmıyor

hiçbir gazete veya internet sitesinde aobp'nin geçerli olacağına dair haber yoktu bugün???üniversite affı tv haberlerinde ve haber sitelerinde vardı..
  • çapa istiyorum ama bakalım aobp de gelirse, 475 civari gelecek ham

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K U N -- 29 Haziran 2012; 14:34:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.