Şimdi Ara

Tıp Kazananlar bir bakabilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
4
Favori
7.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ben tuba 12. sınftayım hayatım boyunca tıp hayali kurdum lütfen tıp okuyanlar kazanacak olanlar bana nasıl çalıştıgınızı söylermisiniz günde kaç saat hangi derslere calıştınız kaç soru çözdünüz fen mat geometri sosyal ve türkçeye nasıl çalıştını zlütfen bana yardım edin herşeyden çok istiyorum tıp fakültesine girmeyi hek hayalim insanlara yardım etmek doktorluktan başka birşey düşünemiyorum lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuba12345

merhaba ben tuba 12. sınftayım hayatım boyunca tıp hayali kurdum lütfen tıp okuyanlar kazanacak olanlar bana nasıl çalıştıgınızı söylermisiniz günde kaç saat hangi derslere calıştınız kaç soru çözdünüz fen mat geometri sosyal ve türkçeye nasıl çalıştını zlütfen bana yardım edin herşeyden çok istiyorum tıp fakültesine girmeyi hek hayalim insanlara yardım etmek doktorluktan başka birşey düşünemiyorum lütfen yardım edin

soru çözcen ama şu kuralı unutma çok soru çözmekten ziyade mantığı kavra yoksa aynı konudan 1000 soru çözmek aptallık önemli olan mantık gibi
  • tıp kazanan arkadaşlar acaba şuan nasıl bir ders gördüklerini söyleyebilirlermi zormu yani ezberle yapılırmı yoksa yorum katılmalımı lysdeki ygsdeki gibi vs.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AwiMendraPesRe

tıp kazanan arkadaşlar acaba şuan nasıl bir ders gördüklerini söyleyebilirlermi zormu yani ezberle yapılırmı yoksa yorum katılmalımı lysdeki ygsdeki gibi vs.?

ben 1.sınıftayım henüz, gördüğümüz dersler: biyoistatistik-biyokimya-biyofizik-anatomi-tıp tarihi. Tıp tarihi adından da anlaşılacağı üzere tıpın tarihteki gelişimi,önemli hadiseler vs. bunlardan bahsediyor, biyokimya biraz zor karbonhidratlar-lipitler vs biraz organik kimya da içeriyor ve %80 ezber. Anatomiye gelince afedersin hayvan gibi ezber yapmak zorundasın,yoruma pek açık bir ders değil, bir de terimler latince olunca iş daha da zorlaşıyor.
  • Tıp hayali kuranlar, kazandığınızda kurduğunuz hayallere küfretme "ihtimaliniz" çok fazla. Şimdiden buna hazırlanın. Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkan529

quote:

tıp kazanan arkadaşlar acaba şuan nasıl bir ders gördüklerini söyleyebilirlermi zormu yani ezberle yapılırmı yoksa yorum katılmalımı lysdeki ygsdeki gibi vs.?

ben 1.sınıftayım henüz, gördüğümüz dersler: biyoistatistik-biyokimya-biyofizik-anatomi-tıp tarihi. Tıp tarihi adından da anlaşılacağı üzere tıpın tarihteki gelişimi,önemli hadiseler vs. bunlardan bahsediyor, biyokimya biraz zor karbonhidratlar-lipitler vs biraz organik kimya da içeriyor ve %80 ezber. Anatomiye gelince afedersin hayvan gibi ezber yapmak zorundasın,yoruma pek açık bir ders değil, bir de terimler latince olunca iş daha da zorlaşıyor.

hangi tıp hocam?:)

• quote:

Orijinalden alıntı: alengir63

quote:

432 10 k mıydı :S

Tıp Kazananlar bir bakabilir mi ?

Tıp Kazananlar bir bakabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Hsn

quote:

quote:

hangi tıp hocam?:)

Cerrahpasa turkce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya ben çok hevesliyim tıp için ama çok zor. Önümdekileri düşününce hayallerim yıkılıyor hevesim sönüyo biraz zor değil mi sizce de bu kadar özel okul, fen lisesi, özel ders alan varken?

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirable123

Ya ben çok hevesliyim tıp için ama çok zor. Önümdekileri düşününce hayallerim yıkılıyor hevesim sönüyo biraz zor değil mi sizce de bu kadar özel okul, fen lisesi, özel ders alan varken?

fen lisesindeki öğrencilerin hepsi tıpa gitmiyor ayrıca zor dedikçe hedefinden daha da uzaklaşırsın önce kendine inanman güvenmen lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: RDW

quote:

Ya ben çok hevesliyim tıp için ama çok zor. Önümdekileri düşününce hayallerim yıkılıyor hevesim sönüyo biraz zor değil mi sizce de bu kadar özel okul, fen lisesi, özel ders alan varken?

fen lisesindeki öğrencilerin hepsi tıpa gitmiyor ayrıca zor dedikçe hedefinden daha da uzaklaşırsın önce kendine inanman güvenmen lazım.

Tamam ama gerçekçi düşünmekte fayda var " ben tıp istiyorum, kazanıcam" diye ortalıkta dolaşayım sonuc gelince de hayaller yerle bir olsun. Ben İstanbul da bir anadoludayım ama önümde kimler var bunu düşünmem lazım işte.

• Önemli olan kazanmak değil kazandıktan sonra bu işi yapabilecek misiniz o önemli .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RDW

quote:

Tamam ama gerçekçi düşünmekte fayda var " ben tıp istiyorum, kazanıcam" diye ortalıkta dolaşayım sonuc gelince de hayaller yerle bir olsun. Ben İstanbul da bir anadoludayım ama önümde kimler var bunu düşünmem lazım işte.

evet gerçekçi olmalısın zaten ona göre çalışacaksın bir sürü konu eksiğin varsa ve hala kazanamam zaten diye boşveriyorsan gerçekten istemiyorsun demektir

• quote:

Türk 39
    Mat 35.25
    Fen 36.25
    Sos 26.25

LYS
    Mat 47.75
    Geo 21.75
    Fiz 26.25
    Kim 30
    Biy 26.25

Mf3 518.2 puan- siralama:2393

sosyal cidden pek etki etmemiş gibi. Sence bu kadar ders varken şimdi sosyal çalışmak mantıklı mıdır şu an yoksa sınava bi ay kala falan mı yoksa hiç vakit kaybetme mi dersin

• quote:

Orijinalden alıntı: *sedefkar*

quote:

Türk 39
    Mat 35.25
    Fen 36.25
    Sos 26.25

LYS
    Mat 47.75
    Geo 21.75
    Fiz 26.25
    Kim 30
    Biy 26.25

sosyal cidden pek etki etmemiş gibi. Sence bu kadar ders varken şimdi sosyal çalışmak mantıklı mıdır şu an yoksa sınava bi ay kala falan mı yoksa hiç vakit kaybetme mi dersin

Valla ben sosyale surekli calistim, hatta baya fazla calistim deftere notlar filan cikariyodum,netlerim de iyiydi ama sinavda net olarak 13 dk sure ayirabildim sonuc bu oldu ;) bence sinava kadar makul olcude duzenli olarak calis

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *sedefkar*

quote:

Türk 39
    Mat 35.25
    Fen 36.25
    Sos 26.25

LYS
    Mat 47.75
    Geo 21.75
    Fiz 26.25
    Kim 30
    Biy 26.25

Valla ben sosyale surekli calistim, hatta baya fazla calistim deftere notlar filan cikariyodum,netlerim de iyiydi ama sinavda net olarak 13 dk sure ayirabildim sonuc bu oldu ;) bence sinava kadar makul olcude duzenli olarak calis

anladım sağol

• Ygs: 6732.

Tr: 33 7
    Sos: 30 10
    Mat: 38 1
    Fen: 37 3

Lys:4002.
    Mat: 48 1
    Geo: 26 2
    Fizik: 28 2
    Kimya: 28 2
    Biyoloji: 25 5

• quote:

Orijinalden alıntı: berkanth07

Ygs: 6732.

Tr: 33 7
    Sos: 30 10
    Mat: 38 1
    Fen: 37 3

Lys:4002.
    Mat: 48 1
    Geo: 26 2
    Fizik: 28 2
    Kimya: 28 2
    Biyoloji: 25 5

Yerleştirme puanını ve aobp ni yazarmısın?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.