Şimdi Ara

Tıp kazandım galiba pişmanım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
5.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tıp kazandım galiba pişmanımgeçiş yapanlar var. Şimdi başvuranlar puanına göre sıralanıyorsa bu sene yığılmadan ötürü puanım 517 yani 2018 e göre girmek isteyen birinin puanı benden daha küçük olduğu için ben bu kişinin önüne mi geçmiş oluyorum? Öyle oluyorsa kesim geçerim muhtemelen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de narmara ceng yerine tıp... Şaka şaka, bütün tanıdığım tanımadığım tıpa git dedi ama "Hayat benim kardeşim, siz tavsiyenizi verin çekilin." dedim. Tavsiyeleri tıptı tabi. Tercih dönemi ailemden hiç destek almadım desem yeridir. Daha beter moralimi bozuyorlardı. Ama şimdiye kadar olduğu gibi şimdi de bildiğimi okudum, şimdiye kadar pişman da olmadım. Olmayız umarım.
    Bu arada Urfa hakkında soru'n olursa özelden yazabilirsin. Urfa'da yaşıyorum ben.

• Up

• Blackflioww kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bakıcaz artık bu sene sevmezsek GTÜ CENG bizi bekler.

• Up

• Julyanis48 J kullanıcısına yanıt
    Evet myp ile denemişti ama 1.sınıfta kaldıktan sonra belki onunla alakalı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hacettepe ceng ya da marmara ceng ya da gebze cengi öneririm oralar itü ehbden daha iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 29 Ağustos 2020; 21:48:11 >
    Şuna dikkat etmek lazım.
    1. sınıfta merkezi yatay geçi yaparsan, geçtiğin üniversitede hazırlık okuyabiliyorsun. Hazırlığı bir şekilde geçersen 1'den de başlayabiliyorsun.
    Ama 2. sınıf ve üstündeyken merkezi yatay geçiş yaparsan hazırlık sınavını mutlaka geçmen gerekiyor. Hazırlık okuma hakkın olmuyor. Hazırlığı geçemezsen %30 ya da %100 İngilizce olan bir bölüme geçemezsin.
    1. sınıfı bitirip merkezi yatay geçişe başvurunca 1 mi sayılıyorsun 2 mi sayılıyorsun onu tam bilmiyorum.
  • Durum nasıl

• itü ehb boşver ceng geç puanının yettiği gtü marmara falan

• Uludağ Tıp kaç binle kapattı? Bilgisi olan varsa yazabilir mi rica etsem.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.