Bildirim
Tıp kazandım galiba pişmanım (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de narmara ceng yerine tıp... Şaka şaka, bütün tanıdığım tanımadığım tıpa git dedi ama "Hayat benim kardeşim, siz tavsiyenizi verin çekilin." dedim. Tavsiyeleri tıptı tabi. Tercih dönemi ailemden hiç destek almadım desem yeridir. Daha beter moralimi bozuyorlardı. Ama şimdiye kadar olduğu gibi şimdi de bildiğimi okudum, şimdiye kadar pişman da olmadım. Olmayız umarım.
Bu arada Urfa hakkında soru'n olursa özelden yazabilirsin. Urfa'da yaşıyorum ben.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Up
Sağolun hocam bakıcaz artık bu sene sevmezsek GTÜ CENG bizi bekler.
Up
Evet myp ile denemişti ama 1.sınıfta kaldıktan sonra belki onunla alakalı olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hacettepe ceng ya da marmara ceng ya da gebze cengi öneririm oralar itü ehbden daha iyidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 29 Ağustos 2020; 21:48:11 > -
Şuna dikkat etmek lazım.
1. sınıfta merkezi yatay geçi yaparsan, geçtiğin üniversitede hazırlık okuyabiliyorsun. Hazırlığı bir şekilde geçersen 1'den de başlayabiliyorsun.
Ama 2. sınıf ve üstündeyken merkezi yatay geçiş yaparsan hazırlık sınavını mutlaka geçmen gerekiyor. Hazırlık okuma hakkın olmuyor. Hazırlığı geçemezsen %30 ya da %100 İngilizce olan bir bölüme geçemezsin.
1. sınıfı bitirip merkezi yatay geçişe başvurunca 1 mi sayılıyorsun 2 mi sayılıyorsun onu tam bilmiyorum. -
Durum nasıl
itü ehb boşver ceng geç puanının yettiği gtü marmara falan
-
Uludağ Tıp kaç binle kapattı? Bilgisi olan varsa yazabilir mi rica etsem.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X