Şimdi Ara

Tıp kitap fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Genelde fotoğrafları çekilmesin diye maketlerin,kadavraların yasaklanıyo.Benim bildiğim çoğu fakültede böyle.
  • Destro3285 D kullanıcısına yanıt
    Flaşlı çekmeyiz ki niye yasak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hangi tıp
  • evladıhomosaphiensss E kullanıcısına yanıt
    atatürk tıp ta türkiyenin her yerinde eğitim böyle zaten sen kendin çalımak istiyosan alırsın ilkokul ortaokul değil kitap söylüyolar ordan işleniyo felan gelir slaytını işler gider o zaten notlarda o slaytlar
  • Anatomi atlası kesin alacaksınız zaten. Üstüne almak isterseniz genelde guyton ve robbins önerirler ilk 3 senede. Tabi istek meselesi, ben vakit bulup textbook okuyabilirim derseniz alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde kitap lazım olmuyor,ders notları zaten kitaplardan özütlenerek hazırlanıyor. Ders notları fiyatlari da fotokopicinizin insafına göre 20-50 lira falan olabilir.

Ege tıp adına konuşayım, biz her 3 ayda bir 55 lira veriyoruz. Onun dışında ekstra okumalar yapmak istiyorsan,

Fizyoloji Guyton textbook var 200 lira civarı
    Anatomi sobotta atlas da 200'e yakın
    Biyokimya vs vs de alsan yine 100 liradan ucuza kitap bulmak zor. Haa çok mu önemli bu textbooklar? Hayır,kendini ekstra okumalar yaparak gelistirmeye yarıyor, ancak ben pdf indirdim bunları gayet rahatım. Bir tek,anatomi atlasını alırsan cok daha rahat olursun.

İyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.