Şimdi Ara

Tip kontenjan artişi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tip kontenjan artışı olurmu ?veya gecen sene 18000 puani bu sene 15000 puanina denk gelir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tipta kontenjan artisi olmayacak bu sene ama yeni acilan devlet ve ozel tiplari ve kibris kokenlilere verilen hak biraz geri gtrir siralamayi 2. Soylediginle ilgili bi fkrim yok acikcasi

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfghjk45

Tipta kontenjan artisi olmayacak bu sene ama yeni acilan devlet ve ozel tiplari ve kibris kokenlilere verilen hak biraz geri gtrir siralamayi 2. Soylediginle ilgili bi fkrim yok acikcasi

kardes kontenjan artısı olmayacak diyorsun kaynagın nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackks66

quote:

Tipta kontenjan artisi olmayacak bu sene ama yeni acilan devlet ve ozel tiplari ve kibris kokenlilere verilen hak biraz geri gtrir siralamayi 2. Soylediginle ilgili bi fkrim yok acikcasi

Kilavuz yayinlandi ayni kontenjanlar tipta

• quote:

quote:

quote:

geçişi kılavuz o arkadaş cahillik siz boyunca kıçınızdan sallamayın kontenjanlar 1 Temmuz gibi açıklanır

• quote:

Orijinalden alıntı: Thu.rapnes

quote:

quote:

quote:

geçişi kılavuz o arkadaş cahillik siz boyunca kıçınızdan sallamayın kontenjanlar 1 Temmuz gibi açıklanır

Kimsenin bi tarafindan salladigi yok gcn seneden biliyorum bu aralar aciklandi erken kilavuz onda butun artislar vardi bu kilavuza sadece yeni acilan bir iki uni eklenir gerisi ayni kalir

• Peki beyler 2. Soyledigimle alakali bir seyler olurmu

• Olmaz bence çünkü gecen sene puanını düşüren obp +tıp artışı+sınav zorluğuydu. bu sene tıplar sabit ve sınav geçen seneye göre kolaydı herkesin yorumu bu şekilde. Tabi kendi fikrim.
  • ya bana göre artoş olmamalı diğer düşürülen bölümler arttırılmalı bence bu sene top sabit kalı yada 5'er falana artar
  • Puanınızın eşit olmaması kendi fikrim .tıp kontenjanları açıklandı ön klavuzda buna dayanarak demiştim.( ön klavuz kolay kolay değişmez) Sınav geçen seneye göre kolay olmuş bilmem farkında mısınız ortalıkta 48-49 matematik netleri dolaşıyor. Trol konusuna gelince zaten işinize gelmeyen her yorum sizin için trolculuktr. Üzgünüm hocam ama gerçekler bunlar görmek isterseniz. Benim istediğim elbette sizin mutlu olmanız ama gerçekçilik payını atlamamak lazım. Yoksa umrumda değil ben zaten üniversite ögrencisiyim. Bi çıkarım yok.Gene de görmek istediğinizi görün hocam hakkınız da inşallah en güzeli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DtHsn -- 24 Haziran 2014; 15:18:08 >
  • Kardeş ilk olarak 48-49 mat netini ciddiye aliyorsan yazik sana ikinci olarak da uni ogrencisiysen anlayamazsin

• Ben forumdakilerden bahsetmiyorum bizzat tanıdıklarımdan bahsediyorum. Siz bilirsiniz hocam evet haklısınız aanlamam.ben torpille girdim havadan. İyi günler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.