Bildirim
Tıp nerede okunur?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mugla ya da aydın guzel sehırler :d -
ben de bunlardan birini seçeceğim muğla güzel gibi -
mersin -
Dostum Gaziantep hakkında bilgi verirmisin ben ünin güzel olması ve yemek kültürünü önemsiyorum bide sosyal aktivite
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okuyan arkadaşlarım derslerin yarım yamalak geçtiğini söylüyor.Çok kalabalıkmış.Olumlu düşünmüyorum hocam.
Üninin konumu sıkıntılı diyorlar.
Gaziantep tıp. Ailenin yanında daha rahat olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dersleri hakkında pek bilgim yok ama şehir güzel.
ALANYA
Yemek kültürünü tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum.Sonuçta tek bir caddede 20 tane yan yana künefeci bulabilirsin :) Sosyal ortamına gelecek olursak tabi bir kıyı şehri gibi güzel mekanları yok.Ama üninin bulunduğu konum şehirdeki en canlı yer diyebilirim.Yani yapılacak aktiviteler fazla yok.tramvayla 2 durakta üniden en yakın AVM ye gidebilirsin.Açıkçası beni burda okumaya aile evi rahatlığı itiyor ama bu sıralamara aydın ya da muğla gibi şehirleri gitmeyi düşünüyorum.
Hocam sen tm'ye mi geçmiştin
up sıralama 10-15 arası sanırım takipteyim hocam
Dostum seni caydırmak istemiyorum ve yaşamadığım için net bir şekilde konuşamıyorum ama çok fazla suriyeli var diyorlar :)
manisayı düşünebilirsiniz dibinde izmir var zaten küçük kendi halinde bir yer :) muğla da hoş duruyor.
Sıkıntılı bir aralık cidden.Eskişehir katip çelebi gibi üniler gelemiyor.Hadi kötü olsa Ege ankara diş diyeceğim ama sıralamaya yazık olur korkusuda var :)
Bir tanıdığım Antep caddelerinde lokanta ve emlakçıdan başka dükkan olmadığını söylüyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantilatör -- 7 Temmuz 2019; 20:40:33 >
keşke gelse katip çelebi ya çok isterim :)
Tıp aile yanında çok temiz okunur hocam bence. Ağır bi bölüm, bi de aileden uzak kalırsan zorlanabilirsin.
Güney illerinin genel sorunu bu aslında. Akdenize yaklaştıkça alarm veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- trigonometri fasikül önerisi
- cn yükseltgenme basamağı
- ytü iktisat
- deneme kulübü fiyatları
- doping hafıza yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X