< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tıp okurken aniden gelen rahatlama hissi (2. sayfa)
-
-
teşekkürler HOCAM tyt SORUN değil de ayt fen problem olur heralde dediğiniz gibi...
-
Emine Erdoğan'ın plakası 34 EE 2071 imiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
doğru dedin hocam, şakası bir yana büyük şehirlerde ücretsiz okumak için ciddi sıralama lazım.
okuldan sıra gelmiyor yks için zaten, bölüme de ısındım artık
-
olm bu tıpçılar niye süreli burda kendi bölümünü övüyolar. 35 yaşına kadar 10metrekare odada ders çalışmak yerine boun işletme okuyup 5 sene kral gibi kampüs-üni hayatı yaşayıp uluslarası bir şirkette dolar bazlı maaş alıp ilerleye senelerde de yurtdışından sorumlu olup oraya taşınmayı seçtim diye mi suç
-
yapılan işin kutsallığı başka bir hiçbir şeyde yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam isteyen yapsın valla mesleğini iyi icra edene saygımız var ama biraz vizyon sahibi olan bir insan her türlü iyi paralar kazanır. ben hayatı kaçırmak istemediğim için düşünmedim bile hatta tam tersi sene başı ea geçtim. bu sene iyi bi yere gitcez gibi en kötü bilkent-sabancı yarı burs gidicem. kim ne derse desin tıpa gidenlerin %90 ının maddi kaygısı vardır ve pek alternatifi olmadığı için özgür düşünemez (bişey üreteyim, istediğim mesleği yapayım vs). kimse bunu inkar etmesin. kendini her anlamda geliştirip istedğiğin alana yönelmek varken kim sabah akşam ders ezberlemek ister. 60 lık teyzelerden itibar duymak için çekilecek bir şey olduğuna da düşünmüyorum. bu devirde çok idealistler harici türkiyede yapılması çok saçma gibi geliyor. dediğim gibi cidden isteyenlere saygı duyarım 1-2 tane görmüştüm çevremde , hakkını veren insanlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goater -- 4 Nisan 2023; 22:51:45 > -
Yüzde 50yi seçenek olarak gördüğüne göre zenginsin, bu da fikirlerinin hiçbir önemi olmadığını gösteriyor küçük dostum
bu tıp dışı bölümlere gidip idealistlik taslayanlar beni öldürüyür valla (sözüm meclisten dışarı)
maddiyat konuşmak istemiyorum ama illa oraya çekeceksen, evet senin 15 yılını verdiğin maaşı büyük ihtimal dededen kalan 2 evin kirasıyla alacağım niye kendimi hırpalayayım hayata 1 kere geliyorum
-
benim metnimde herhangi bir idealistlik ibaresi yok gibi gözüküyor , başkaları içinse de tıp ne kadar büyük bir dalsa mühendsilik de öyle. tıp harici bölümler idealist olamaz(taslayamaz?) mı ?
-
otur ve dersini çalışmaya devam et.
-
Hadi olum sen tyt Türkçe falan çöz coğrafya çalış
bence bu saatte ayakta olması yaş grubu için sağlıklı değil abisi
Bu saatte ayakta olan adam TYTde yapacağından 10 net az yapar
Ben sınav haftasına kadar gece 4 5 de uyurdum hocam o yüzden mi patladım tytdd
bu çok sağlıksız bir şey keşke yapmasaydınız
Türkçede patladıysanız büyük ihtimal öyle olmuştur hocam
SAĞLIK olsun hocam bulunduğum yerden memnunum. Memnun olmasam bir de bunun için dertlenirdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X