Eğer daha önceden bilgisayarın rahatlığına alıştıysanız kesinlikle bilgisayar daha rahat oluyor. Onun dışında günümüzde tabletlerin özellikleri çok ilerledi, kalem ile ders notunun üstünde çok verimli ders çalışabilen arkadaşlarım var. Ama tablette ben bir türlü rahat edemiyorum. Dosya yönetimi çok sıkıntılı, aynı anda 2 pdf veya notu açıp ders çalışmak windowsa göre daha zor, canın sıkılınca oynayacağın doğru dürüst oyun yok ve en önemlisi bence günümüzün tabletleri işlem gücü olarak bilgisayarlara yaklaşsa da kullanım olarak mobile göre tasarlanmış cihazlar. Eğer ben tablet alacak olsam tablet olarak Apple'nin güncel modellerinden birini alırdım. Onun dışında taşıması rahat dizüstü akar. Özellikle huaweinin yeni laptoplarını çok beğeniyorum ben. İşin özü ben tercih edecek olsam: PC + tablet birlikte > PC > tablet. Burada özellikle şunu vurgulamam lazım, daha önceden eğer windowsun esnekliğine alışmamışsanız tablet bazı konularda daha önde olabiliyor. Özellikle taşınabilirliği sebebiyle kalın notları taşımaktan sizi kurtarabilir. Bazen 500 sayfalık kitapla anatomi labına gitmek insanı yoruyor. |
Bildirim