Samsun tıp yazmayacağım hocam omü’de tanıdığım hocalar var akıl mantık işi değil dediler. Hem akredite bir okula gitmek de istiyorum o sıralamamda uyguj seçenekler var bunun için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tıp sıralama formülü(10binden geri fakülteler için) (2. sayfa)

-
-
evet hocam o sıralamaya güzel tıplar var.Ben samsunu şehir olarak tercih edecekseniz orasını söyledim.
-
akptıplı üzüldü bu habere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi habere hocam
-
ben mühendis konusuna yorum atmıştım buraya nasıl geldi ak
-
Geçen sene 22.600'da kapatan tipin 21k'ya gelme olasılığı nedir?(21k'nın ön tarafındayım)
Hangi tıp hocam
6176 gelme durumu nasıl sizce
Sivas hocam
gelebilir hocam tercihinize mutlaka yazın.
-
20k civarı kapatır hocam.Bence gelmez .Ama yinede düşük bir ihtimalle gelme şansı var,siz tercihinize yazın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 25 Temmuz 2023; 13:13:38 > -
27 975e hangi tıp gelir sence hocam
-
Yazicak tıp kalmadı hocam
Hocam siz o sıralamalarda bütün tıpları yazın.Gelme ihtimali var sonuçta
-
Haklısınız ama işte gelme ihtimali düşük eğer tiplar yükselirse bence mühendislik için alım fırsatı olabilir son kez o yüzden listeyi iyi oluşturmak lazım
hocam ben en son tıpın 27k civarı kapatcağını düşünüyorum en son tıp size gelebilir hangi tıp gelir bilmiyorum.Ayrıca hatay tıp ve adıyaman tıp bir sürpriz yapıp daha geriden kapatabilir.
-
ben olsaydım istedeğim tıpları 16k civarından başlayarak 27k civarı bitirirdim hatta daha garanti olması için daha da geri gidilebilir.Ama size büyük ihtimalle geçen sene 23k-25k civarı kapatmış tıplar gelecektir.Bol şans
-
Benim istediğim tiplar 20-23 arası, onun dışında çok düşünmüyorum tipi.Listeye yazacağim ama 23'den sonrasına çok gitmem.Eger bu aralıkta tıplar ilerlerse mühendislikler geri gelecek.Benim de mühendisliğe girme ihtimalim artar bundan dolayı sormuştum
anladım hocam belki 20-23 arası tıplarda gelebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X