Şimdi Ara

TIP SIRALAMALARI NE KADAR OYNAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kars falan geçer tabii de ben 14/13 k ile alan tiplar için dedim onlara gelinceye kadar azalma var kontenjanlarda yani genel toplam olarak sen benim attığım linki ac bak oradan görürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormxxxx

10-15 bin yükselir diyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humoral Immunity -- 16 Temmuz 2015; 3:06:42 >
  • http://www.dogrutercih.com.tr/mf-programlari-analizleri/

Herkes incelesin tip kontenjan değişimlerini

Yukarıdaki arkadaş gibilerine soyluyorum farkindaysaniz sinirdayiz sizin gibi garanti degil saçma sapan yorumlar yapmayın millet zaten stress altında elinize geçen bir sey yok bari hiç yorum yapmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leatless -- 15 Temmuz 2015; 19:07:51 >
  • Kardeş arkadaş 10- 15 bin arasındaki tıpların sıralaması yukselir demek istemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: LDERENNN

Kardeş arkadaş 10- 15 bin arasındaki tıpların sıralaması yukselir demek istemiş

Troll sandım o kadar eksi yiyince sus çaktırma.
  • Up

• asbegoviç77 A kullanıcısına yanıt
    Kardeş ilk 15 bindeki herkese ulaşıp tek tek tıp mı yazcan diş mi muh mi diyemeyeceğimize göre tartışmaya çok gerek yok hepimizinki bi fikir olarak kalıyo sadece bir hafta sonra görücez zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LDERENNN -- 15 Temmuz 2015; 19:25:16 >
  • Bu dosyalardan sonra yasa burundum. Siram 14608 erzincan 14700 gecen yil o bile gelmiyor yani oyle mi? Yada ben mi tam olarak anlamadim?

• Yani o sıralamaya göre erzincana gelene kadar üst tip fakültelerinde toplam 4 kişi azalmış %50 burslar falan dahil bunun için de o 4 kişi azalması sirlamayi ne kadar oynatır onu merak edebilirsin ama çok oynatmaz bana göre ama 100kisi diye düşünüyorum ama belki o kadar bile farketmez

Edit : sen yine de başkalarına da sor

Edit2: millet diyordu şu kadar arttı rahat olun falan diye rahat olabilecek olanlar kars vanı yazanlar 14k dan başlayarak rahat iyi siralamalar şu sonuçlara kadar diken üzerinde duracak gibi duruyor
    Bu herifler de bu seneyi bulmuş herhalde azaltacak kontenjanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leatless -- 15 Temmuz 2015; 20:40:29 >

• leatless L kullanıcısına yanıt
    Hocam kaynak var elinizde açın bakın kontenjanlar genelde 150-200 kişi artmış 10k için bir şey diyemem ama 13-15k arası tıplar oynamaz ya da 50-150 arası geriler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last_Stand -- 15 Temmuz 2015; 20:51:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last_Stand L kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız ama ilk 10k tip kontenjanları fena düşmüş yani ister istemez bizi de etkileyecek siz benim verdiğim linki açın bakın ne demek istediğimi anlarsınız

10k da olanlar için iyi bir kontenjan değişimi yok hocam ama 12-15k arası için avantajlı bir kontenjan değişimi var

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107185293

Şuradan incelerseniz görürsünüz.

• Last_Stand L kullanıcısına yanıt
    İnşallah sizin dediğiniz doğrudur bu adamlarda yapmış bu sabah gördüm öndeki topların azalmalari da sayarsak toplamda 12/13/14k daki tiplari da bayağı azaltmış (usttekiler yüzünden diye artışları da saymış sözde) o yüzden bayağı stresliydim ama inşallah sizin dediğiniz dogrudur hayırlısı olsun

Mesajınız için sağolun

Hocam doğru olup olmadığını 2014 osys kılavuzu ile 2015 osys kılavuzunu tek tek karşılaştırıp görebilirsiniz kontenjan değişim farkını. Çok strese girmeyin sıralamalar ilk 10k daki tıplar hariç çok fazla değişim göstermeyecek bence.

Ya 15000 ile kapatır ya da 15000-15200 arası kapatır diye düşünüyorum inşallah yanılmam.

• Bütün tıpların sıralaması yükselecek kontenjan düşüşleri etkisi ile. En iyi tıpların (hacettepe,çapa,cerrahpaşa) sıralaması 300-500 oynayabilir.
  • Saolunyorumlar icin

• Sizce 1k'dan fazla değişen bir tıp fakültesi olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.