Tıp tam asosyal işi ne sunumla uğraşıyon ne ödevle ne projeyle staj mtaj arama işi de yok network de yok otur çalış sınıfı geç < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Tıp tam asosyal işi ne sunumla uğraşıyon ne ödevle ne projeyle staj mtaj arama işi de yok network de yok otur çalış sınıfı geç < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mühe kıyasla diyorum hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 26 Temmuz 2023; 0:26:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bir kere doktor olduğun zaman günlük 200-300 kişiyle muhattap oluyorsun. |
pdö de bazen uzun sessizlik kötü oluyor |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forensicmedicine -- 26 Temmuz 2023; 1:5:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Uppp < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lisarowe -- 26 Temmuz 2023; 3:51:8 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yukarıı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Görmeyenler için up < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konum silinmişti tekrar geri geldi görmeyenler için up < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uplamaniz iyi olmuş hocam ben yeni gördüm faydalı konu, 3 ü de ekleseniz tam arşivlik konu olur aslında ama dediğiniz gibi vakit alır biraz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam konu silinmişti adminlerle konuştum geri getirdiler.O yüzden görmeyenler olabilir diye hemen upladım.3 zor olabilir ama 4ü sözlüler nasıl işleyiş nasıl onu bu sene ilerledikçe eklerim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam fakültenizdeki önceki senelerdeki sorularda kendinizi test edebilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |