< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tıp ve Gazi Ü. Tıp Fakültesi/Sorularınızı Cevaplıyorum (2. sayfa)
-
-
Hocam Gazi ZORmuş diyorlar doğru mudur?
-
Şehirden bahsedebilir misiniz? Pahalı bir yer mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam evet Gazi Tıp bilinenin aksine Ankara Tıptan bile daha zor olan bir okuldur kanaatimce.
Zorluğunun sebebi çıkmış çıkma olasılığının bazı derslerde çok az olması.Bu da diğer dersleri fulle yakın yapmanızı gerektiriyor.
Anatomi dersleri çok zordur ve eğitimi çok da iyi geçmez.Hocalar size bir şey katmaz ve tamamen bireysel çabanızla maketleri haftalarca incelersiniz lablarda.Çıkan sorular da gerçekten ekstrem sorular.Kas ismi kemik ismi sorulmaz;kliniği sorulur,çalışmadığınız kemiklerin ligamentleri sorulur.
Derslerin sorularının yarısını yapmadığınız zaman eksi puan yersiniz ve bu Ankara Tıpta olmayan bir durumdur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şehir çok güzel,okulumuz bahçelide yani ankaranın en iyi semtlerinden birinde,bu yüzden çok şanslıyız.İyi bir semt de iyi bir fiyatlandırma alır doğal olarak bir mamağa göre vs.
Özetle ankaranın neresinde olduguna göre değişmekle birlikte orta-üst fiyatlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyrugod -- 25 Temmuz 2022; 9:10:39 >
Gazi ingilizce mi dokuz eylül mü sence ?
Puanıma en yakın yerler bunlar
Up
Sevgili Heyrugod, sen anatomi labında kendi kendine eksik, kırık maketlerden öğrenmeye çalışırken Ankara Tıp'ta asistanlar labda anatomi dersi anlatıyor fark böyle böyle oluşuyor.
- sınıfta temel eğitim farkını çok anlayamazsın ama özellikle 2. sınıftan itibaren tıbbın temeli olan farmakoloji derslerine girdiğinde farkı anlayacaksın, Canan hoca hala varsa o bir girecek dersinize diyeceksin ki vay be hoca budur, sonra başkaları girecek şimdi isim vermeyeyim onların 2. dersine girmemeyi bırak belki dersin yarısında çıkacaksın.
Bak istanbul medeniyet gibi daha yeni doğmuş bir üniversite bile temel bilimlerde Gaziyi geçmişti en son.
-
hocam öğrencileri zorlayışı sebebiyle bence gazinin önüne geçeceklerini zannetmiyorum temel bilim konusunda.Baraj sistemimimiz çoğu okulda yok
Lab ekipmanları konusunda haklısınız tabi ki.Farma için de bir şey diyemeyeceğim ancak internet sayesinde kapanmayacak eksik gedik yok :)
Çok cahilce bir soru biliyorum,
Türkçe tıp için de hazırlık sınıfı var mı?yani sene başında muafiyet sınavı yapılıyor mu
Sevgili heyrugod
Sorularım saçma olabilir üzgünüm ama cidden merak ediyorum
zorunlu ingilizce dersinden muaf olmak için muafiyet sınavı yapılır,hazırlık yok.
Nasıl hocam wp grupları kısmını açıklayabilir misiniz? Tıp okumayıp tıp grubuna mı girmişler. Benim bildiğim alayı kıytırık bölüm okuyor. Canları sıkılıp tıp fakültesine filan gitmiyorlardır inşallah
-
tıpta olanlar da var hocam tabi ki
hocam ingilizcde tıp hazırlık okuyanlar gölbaşında mı oluyorlar bir sene
hocam bu konuda fikrim yok acıkcası ama ingilizce grubundan gölbaşında okuyan çok duymadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X