Şimdi Ara

TIP yazıcaklara (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
26
Favori
10.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ve lys de 15k yaptim.

1-)bu siralamyla iyi bir uni gelmicek.son siralardaki uniler gelir, bu boslugu kendim kapatmam zor olur mu?

2-) hemsire olarak atanma sansimda var, hem calisip hem okuyabilir miyim nobetlerle

3-)uzun ve zor olmasi bni itiyor, bu zamanla gecer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp hakkında okuduğum en güzel yazılardan hocam, elinize sağlık

• tıp okumayacağım hatta üni hayatım biteli 10 yıl oldu yaş 40 a dayandı ama neden bilmiyorum yazıyı sonuna kadar okudum sanırım bi psikoloğa görünmeliyim :) tanıdık bi doktor varmı :) :)
  • Teşekkürler hocam ufuk açtınız

• itachi-sama İ kullanıcısına yanıt
    Şimdi bir yola girip aynı işi beraber yürütmek bence zor ama bu kişinin yapısıyla alakalı. Ben tek hedefe odaklanıp kendimi izole ettiğimde daha iyi sonuçlar alıyorum. Sen de böyle yaparsan sonucun yükselir gözün korkmasın bazen cesur davranmak gerekir. Uykusuz nöbetlerle zor olabilir sınava odaklanmak bence istediğini ulaşmak için çabalamaya devam et, benim fikrim.

• superspeeed S kullanıcısına yanıt
    Bir bakımdan duymuş oldunuz bizim işleri. İlgili meraklı olmak öğrenmek güzel bence umarım ben de ileriki yaşlarımda öyle olurum.

• forumda 2013 den beri gördüğüm en iyi 5 yazı arasına girebilir.Elinize sağlık.

• Dostum ne yaptın gözlerim kanadı. 6 sene tıp okumuş adamsın gözümü seveyim. Bi virgül kullan , paragraf yap ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nickine dr. Koymadığın için trbrik eder iyi çalışma hayatı dilerim

• cok güzel bir yazı olmuş hocam iyisiyle kötüsüyle yazmişsınız tıpı
  • ..
  • 10 yıldır tıptan mezun veren bir üniversite sizce köklü müdür ?
  • Psikiyatri için istiyorum bakalım ne olacak
  • Hocam tıp fakültesini nasıl bitirdiniz yahu?

yazıcak - yazacak

olucak - olacak

bahsediyim - bahsedeyim
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Ne gereksiz ayrıntılara bakmışsınız. Adam sonunda belirtmiş telefondan vs yazdığını . ''Hocam tıp fakültesini nasıl bitirdiniz yahu ?'' böyle saçma bir cümle olabilir mi . Aferin sana , düzeltme yapcaksanız adam gibi yapın boş boş yargılayıcı cümleler kurmayın.
  • 6 yılı dolu dolu çalışarak yeri gelince ezilerek hastalar hocalar tarafından azarlanarak, içinde sürekli sınıfta kalma korkusu ile geçirip tatil eğlence oyunu minumum seviyede yaşayarak ardından en az kendin kadar zeki günde ort 10 saat tus çalışan 12 bin doktorun içinde ilk 500 e girerim diyorsan tıbbı yazabilirsin. gerisi boş beleş riskli aşırı yorucu kesinlikle emeğine değmeyecek branşlar(Türkiyede maalesef) Sonrasında 4 yıl

ayda 4-5-6 bin lira kazanç
    4 yıl boyunca eğitim (hayat boyu devam eder ayrıca)
    Ayda 10 gece nöbet belki daha fazla?.nöbette uyumak yok :) sabah 8-5 mesai devam günde ort 80 hasta. yüzünde gülücük eksik olmayacak aman!sonra doktorlar çok havalı yüzsüz suratsız derler
    Yan dal yaparsan 3 yıl ekle (yandal sınavı da var tus gibi)
    bitince asistanlık 2 yıl zorunlu doğu hizmeti
    0.5-1 yıl askerlik yaparsın.

ardından uzmansın tebrikler. yandalla birlikte yaş 35 min hiç sene kaybetmezsen o da. sonra devlet seni atar gider devlette çalışırsın. ayda 7-8 bin para kazanırsın. özele geçersen ort 15 bin lira. ama it gibi çalıştırırlar seni öyle kaçmak rahatlık yok.

bunlar olumsuz yanlarından sadece bir kısmı. hiç mi olumlu yok. var o da mesleki saygı ve seversen eğer sonuna kadar tatmin olursun. hayatın boyunca yarış atı gibi koşturmana rağmen alacağın rakamlar da yukarda

benim bir çok polis öğretmen mühendis arkdaşım ben mezun olmadan önce evlendi düzenini kurdu arabasını aldı. ben daha kıçım kızarana kadar sabaha kadar tus çalışıyorum :)

iyi düşünün.

• Tıp okumak isteyenler bu konuya bakabilir. Geçen sene adam uzun uzun yazmış. Gerçekten bu yazıyı yazarken iyi emek vermiş. Görüp alıntılamamak ayıp olurdu.
  • Hocam bu sene sınava girdim sonucum fena değil iyi ve ya orta düzey bir tıp gelecek gibi görünüyor.

11 yaşımda popular science dergisinde beyin ile ilgili bir yazı okuduğumdan beri insan beyni ile ilgileniyorum , lise zamanında bile makaleler okumaya çalıştım ( İngilizcemin geişmesine bile katkısı oldu )

Ben nöroloji üzerine uzmanlaşıp klinik araştırmalar yapmak istiyorum. Hedefleri bu yönde olan bir insan için gidişat nasıl olur , ve ya nasıl bir yol izlememi önerirsiniz ?

Not: Hasta görmek en son isteğim ne yazık ki
  • Evet güzel bir konuydu.Baya şeye cevap vermiş.

• sakarya

trakya

canakkale 18 mart

manisa celal bayar

mersin

bu universitelerin tıp fakulteleri hakkinda bilgisi olan yardimci olabilir mi? Siralamam 12k . kesinlikle tercihlerime yazmayi dusunuyorum ama siralamasini nasil yapacagima karar veremedim. sehir kampüs egitim sistemi acisindan nasillar ? bu arada istanbuldayim

yeni konularda hic bilgi alamadigimiz icin mecbur buradan soruyorum lutfen cevap verin🙏🙏

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.