< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2023 tıpçı yerleştirme servisi bitti.2024 yılında görüşmek üzere. (3. sayfa)
-
-
2.8 civarı kapatacağını düşünüyorum,gelmez bence hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence de gelmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Hocam burası tıpçı yerleştirme servisi ama size Siirt veterinerlik gelir tahminimce vete tam hakim değilim.Bir de ribas hocama sorsanız iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 27 Temmuz 2023; 14:40:24 >
pardon hocam yinede teşekkür ederim yardım için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim hocam.
selçuk gelir hocam bence 14.2k ile kapatmış
-
Hocam 2019-2020 arası 800 geri çekmiş,2020-2021 arası 800 çekmiş,sadece geçen sene 2,5k geri çekmiş geçen sene böyle olmasının sebebi belli tamam tıpa ilgi azalmıştı ama medyadaki şiddet haberleri maaşlar kötü durumdaydı.İşte ben geçen seneyi de normal bir sene olarak alıyorum 1000 civarı geri çekmiş varsıyorum,bu sene de 1000 geri çekse 13.6 civarı oluyor.
19.7k ile kapatmış ktü tıp i öne çekip diğer tercihlerinizi boşa düşürmenizin gerekçesini öğrenebilir miyim hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yks83571 -- 27 Temmuz 2023; 15:9:56 >
19.600 küsur siralama yaptim samsunda oturuyorum ordu tıp mı yazsam erzurum ingilizce mi çok arada kaldim yardımci olabilir misiniz ordu evime yakin erzurumun egitimi iyi bilemedim
hocam ben evime yakın yeri tercih ederim çünkü arada sırada haftasonları eve gitmek büyük rahatlık oluyor.Tabi bu benim tercihim. Ordu da sonuçta 2011-2012 yılında öğrenci almaya başlamış,sonuçta 12 yıllık tıp fakültesi.
-
11.727
Nereyi yazacağım konusunda kararsızım
hocam siz 20knin dışındaki tıpların sıralamasının ilerleyeceğini düşünüyordunuz
selçuk istisnai olup o da mı ileri çekecektir?
-
hocam ben o yoruma genele göre yapmıştım.20k gerisindeki çoğu tıp ilerleyeciktir.ilerdeki tıpların çoğu gerileyecektir.
-
katip çelebi tıpı yazabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 27 Temmuz 2023; 17:4:31 > -
Çulurova gelir mi sizce deprem kontenjanım var
bence rahat gelir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X