Hocam ben yine size maraş diyorum.Çünkü insanlar yine deprem bölgesi psikolojisi ile tercih yapacaklar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıpçı yerleştirme servisi (5. sayfa)
-
-
Hocam deprem bölgesi kontenjanı dahil değil normal kontenjandan öyle bir tahmin yaptım.Sizin deprem bölgesi kontenjanı varsa büyük ihtimal gelir size.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kırşehir tokat falan yine aynı sıralamalarla kapatır bu sene,gelme ihtimali var size.
Tutarsa tekrar buraya geleceğim
Ben tutacağını düşünüyorum tutmasa bile ucundan kaçar sizin.bu arada garantilemek için son tıpa kadar yazın hocam
Aynen hocam en kötü karsa gideriz artık
İnşallah dediğiniz gibi olur hocam valla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam iyi günler 20k
1-Sakarya Tıp(Yaşadığım şehir, dümenden gelirse diye yazacam)
2-Nkü Tıp
3-Bolu Abant Tıp
4-Balıkesir Tıp(20,6k olan)
5-Düzce Tıp
Çevremde tıp okuyan olmadığından(var da kavgalıyım) nereyi hangi kritere göre seçeceğim hakkında pek bir bilgim yok
daha düşük puanlı f/p tıp önerilerine açığım(Doğu olmasın).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düzcetıplı -- 19 Temmuz 2024; 19:49:36 > -
Nkü tıp hayırlı olsun hocam.Bu arada garantilemek için daha geri sıradaki tıpları tercih listenize ekleyin Hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çyls -- 19 Temmuz 2024; 21:34:34 >
Sağ olun hocam ekleyeceğim, sonuç gelince bilgilendiririm.
-
Hayırlısı olsun hocam sizin için.
Hocam iyi günler
5300 için
Ankara tr
Gazi tr
Gazi ing
düşünüyorum. Bu siralama için sizin tercih tavsiyelerinizi de alabilir miyim? Teşekkür ederim.
Muğla tıpı da göz önünde bulundurabilirsiniz, akredite oldu bu sene ve eğitimi gayet iyi ve kolay. Şehir de zaten muğla hani cennetten bi köşe.
Gazi tr hayırlı olsun hocam.Ama garantilemek için daha düşük sıralamalı tıpları da listenize ekleyin.
Üninin olduğu yer zannettiğiniz gibi cennet değil
5500 çapa ya da ege geliyo mu
-
Ege gelir de çapayı bilemem
4.2k Ankara tıp gelir mi okul birinciligi var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence ankara düşünmüyorsan gazi yerine , Türkçe düşünüyorsan sbü hamidiye ingilizce düşünüyorsan marmara yaz . daha iyi eğitim alırsın diye düşünüyorum
İkici sınıfa gidiyorum orda hocam dediğiniz gibi direkt denize kenarı yok ama marmaris 45, akyaka 25-30dk sürüyor. Atıyorum konyada 45 dk yol yaparak marmarise gitme gibi imkan olmuyor. Konumu kötü değil yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateSuriyeli -- 20 Temmuz 2024; 16:23:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X