Şimdi Ara

Tıpçılar için anatomi atlası ne kadar gerekli? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
7.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Chaussure

quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

quote:

Orijinalden alıntı: Chaussure

250 tl civarı replika sobotta bulmuş arkadaş. Ne yapalım alalım mı? Değer mi? Eğer pdf bulursak. Almamıza lüzum olur mu? Sonuçta üstüne bişey yazıp çizmicez. Bakıcaz ezberlicez. Haksız mıyım?

250 tl ye çakma sobotta alınmaz. Bizde 135'e alıyordu millet. Orjinal netter alın onun yerine

Hocam dolar da arttı ama o yüzden olmasın

yok be

• Okuldan okula değişir. Tavsiyem netler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya baya kafam karıştı. Neyse dönem başlasın da hoca da bişey söyler ona göre bakarız.

• Atlas al tabii atlas olmadan anatomi mi çalışılır.Pdf le falan olcak şey değil.Alma gerek yok diyenler anatomi pratik sınavlarına nerden çalışıyor merak ettim.Ayrıca internette bulamayacagin onlarca şekil var atlasta.Bence netter al sobottanin da kafa kemiklerinin renkli fotokopisini edin bir yerden.max 80 90tl tutar.Hem atlasin ustune not falan da alirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trigeminus06

Atlas al tabii atlas olmadan anatomi mi çalışılır.Pdf le falan olcak şey değil.Alma gerek yok diyenler anatomi pratik sınavlarına nerden çalışıyor merak ettim.Ayrıca internette bulamayacagin onlarca şekil var atlasta.Bence netter al sobottanin da kafa kemiklerinin renkli fotokopisini edin bir yerden.max 80 90tl tutar.Hem atlasin ustune not falan da alirsin.

250 tl ye sobotta nasıl hocam?

Netterin full pdf sini buldum da o yğzden soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: richardbozkurt

yaw tipci olmussunuz hic bakmiyonuz saga sola

nette orjinali 40 doalra satiliyor

https://www.amazon.com/gp/offer-listing/0702052531/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used

Tıpçılar için anatomi atlası ne kadar gerekli?

bide bu var niye pahali anliyamadim
    https://www.amazon.com/Sobotta-Atlas-Anatomy-Package-English/dp/0723437319/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1485417843&sr=8-1&keywords=Sobotta

Sağolun hocam

• Hayatımda gördüğüm en saçma şey. Pratik sınavına okulun anatomi lab. ında çalışırsın maket ya da gerçek kemiklerle. Evimde duruyor 3 senedir boş boş. Toplasan 2-3 kez kapağını açmışımdır ilk kitabının.

• açıkçası alıpta 3 ciltlik kalın kitaplarla uğraşma heveslisi değilim sene başında hocalar paylaştılar pdf leri gerektiğinde laptoptan açıp bakıyorum
  • Sobottanın 3 cildinin içerikleri nelerdir? Kemik kas sinir gibi mi? Yoka vücuttaki yerine göre mi? Üst orta alt gibi mi?

• Arkadaşlar şekil kitabı nedir? atlas nedir? Ne farkı vardır?

Tus data bedava anatomi şekil kitabı dağıtmıştı. İdare eder mi o?

• Beyler sobottanın Full ingilizce pdfsini buldum. İsteyene PM den link atarım.

• Sobotta satıyorum geçen sene almıştım 2. Sınıfım. Artık gerek kalmadı bana. Alıyorsan satayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Kesha-

Sobotta satıyorum geçen sene almıştım 2. Sınıfım. Artık gerek kalmadı bana. Alıyorsan satayım.

İhtiyaç yok hocam sağolasın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.