Şimdi Ara

TIPÇIYA SOR Forumun eski müdavimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sizce ne kadar daha gelecegi var tipin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet evet Hasan . İyi hatırladınız hocam . Hayırlısı olsun umarım dilediğiniz yer gelir

• ulanalihocaadamlan kullanıcısına yanıt
    Palme nihat bilgin karaağaç yayın denizi fen bilimleri felan çözdüm 8 kitap çözdüm fizikten ama yine gittim 4 y yaptım aytden . Tyt ful ama ayt batırdım :(( Ben pek tavsiye vermiyim fizik için :(

• dogu8333 D kullanıcısına yanıt
    Hocam ne okuyorsunuz ? Atlası alsanizda bir şey anlamazsınız ki latince tamamı .

• Türkiyede en az 30 40 yılı var

• dogu8333 D kullanıcısına yanıt
    Gelir biz bile zorlanıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pqrst P kullanıcısına yanıt
    Yani kesinlikle zorlanır.

• Neler yapıyorsunuz bölümde ?

• alfaaçısı kullanıcısına yanıt
    Istediğiniz kadar sorun problem yok . Acil ya da 3 4 5di sanırım. Baya yakın çıkmıştı aytde

• İlk sınıf için ; haftanın 3 günü teorik ders görüp diğer 2 gün de bunları lab'larda deneylerle ,pratik yaparak pekistiriyoruz. Temel bilimler derslerinde (biochemistry/medical biology and genetic... ) lablarda konularla alakalı deneyler santrifüj felan . Anatomi labında kaslar kemikler üzerinden konuları çalışıp sözlü oluyoruz ve tabi ki kadavralarla 🤗

• Hepimizindoktoru kullanıcısına yanıt
    Hocam microsoftun geliştirdiği ve geliştirmekte holo lensler çok ilgimi çekti. Hastanın içini açmadan rahatlıkla görüp ameliyatta ona göre hareket edilmesini sağlıyor ve buda cerrahların hata oranını ciddi bir şekilde azaltıp işini kolaylaştıracaktır. Ayrıca robotik cerrahi için üretilen da vinci makineleri ise ayrı bir başyapıt. Bir doktor hatırladığım kadarıyla 1000 km uzaktaki hastasını uzaktan ameliyat edebilmişti. Cerrahide önümüzdeki yıllarda çok büyük yenilikler göreceğiz.
  • ocak ayı netleriniz nasıldı birde türkiye geneli denemelerde sıralamanız nasıl geliyordu
    başarılar
  • mencil kullanıcısına yanıt
    Ben canlı olarak da vinci robotunu gören biri olarak söylüyorum ki gerçekten bir başyapıt. Evet o haberi ben de okudum amerikadaki bir cerrahın yaptığı bir operasyondu . Robotik cerrahinin önü o kadar aydınlık ki ... Ne yazık ki bizim ülkede zerre önem verilmiyor puanı yüksek diye tıpa yollamak yerine bize bu sistemleri üretebilecek mühendisler yetiştirmek gerekiyor. Benim mekanik fizikle uzaktan yakından alakam yoktu yapamazdım . Eğer ilgisi ve becerisi olan biri varsa kesinlikle üzerine gitmeli bu konunun

• Genelde ilk 2000 de oluyordum bazen 1000 felan . Tyt ortalama 100 ayt ortalama 65 yapıyordum ama ben 24kdan mezuna kaldım bunu hatırlatmam gerekiyor :) sizler daha türev integral görmediyseniz netler düşük olabilir

• evet 12 sınıfım ben türkiye geneli denemelerde 90 tyt 55 ayt yapıyorum bende tıp istiyorum inşallah olacak deli gibi çalışıyorum tyt yi yapamıyorun
  • Olacak gibi kardeşim . Tytde hangi dersi yapamıyorsun problem bu

• biyolojiye nasıl calistiniz hocam

• Yav aga mikrobiyolojiye nasıl çalışacağız???? Abi mikrop fungus virus isimleri ucup gidiyor. Bir de patoloji gelecek bir sonraki kurul.aklim almıyor

• 11. Sınıf ve 12. Sınıfa gececeginiz yazda sınava dair neler yaptınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepimizindoktoru kullanıcısına yanıt
    tyt matematik 27 net fen15 sosyal de 15 gibi geliyor son özdebir beni bitirdi 85 tyt 55 ayt geldi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.