Şimdi Ara

Tipico Yardım Lazım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üye olurken sorulan adres bilgisini sonra değiştirebiliyor muyuz? Bilen acil söylesin
    Edit: Kimse cevap yazmayınca kısalttım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahmi1925 -- 8 Mart 2013; 22:18:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel.
    Yok mu bir bilen?

• Güncel. Acil yardım lazım, üye olamıyorum. Adresi kabul etmiyor Tipico, Cadde/Sokak lazım ama bizim adres İl/İlçe adresi değil, köy adresi. O yüzden Cd./Sk. yok, ama Tipico istiyor, ne yapmalıyım?

• Çok yardımcı oldunuz valla! Adresi nüfustaki adres yazmadım, öyle kaydolabildim. Sorun çıkmaz umarım ilerde.

• ileride adres fatura ikamet gibi belge istediklerinde sorun çıkartırlar ve paran yanar açık ve net sitenin kurallarıda belli zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lio_Messi

ileride adres fatura ikamet gibi belge istediklerinde sorun çıkartırlar ve paran yanar açık ve net sitenin kurallarıda belli zaten.

Adres bilgileri değiştirilebiliyor, sorun olmaz.

• Tipico kart öneririm size.www.tipico-tr.com
  • Para çekimi için belge istiyolar buraya kadar normal birde nufus kagidini elinde tutup öyle fotoğraf çekecekmişsin insanı salak yerine koyan bir büro 1 tl yatırmam 1000 lira bonus versin isterse tempobet artemis marathonbetten oynayin tipiconun saçmalıklarına alet olmayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.