quote:Orijinalden alıntı: RockStar. 20 li yaşlara geldiğinde gözlerin prim yapacak dostum. Temiz yüzlüsün iyi yani 10/7 Sağol dostum
quote:Orijinalden alıntı: PolyFoot Sen yastakyan bende acardım boyle konular tip iyi. Şimdi kaç yaşındasınız.
quote:Orijinalden alıntı: Alqaria35 quote:Orijinalden alıntı: PolyFoot Sen yastakyan bende acardım boyle konular tip iyi. Sağol hocam Önemli değil birde unutmusum kaşlarını al ama ben gibi abartma
quote:Orijinalden alıntı: PolyFoot quote:Orijinalden alıntı: Alqaria35 quote:Orijinalden alıntı: PolyFoot Sen yastakyan bende acardım boyle konular tip iyi. Sağol hocam Önemli değil birde unutmusum kaşlarını al ama ben gibi abartma Ben kıl türü şeyleri almayı yada kesmeyi hiç sevmiyorum da mecbur. Nasıl alacağım ki. Gerçekten bilmiyorum.
quote:Orijinalden alıntı: Alqaria35 quote:Orijinalden alıntı: PolyFoot quote:Orijinalden alıntı: Alqaria35 quote:Orijinalden alıntı: PolyFoot Sen yastakyan bende acardım boyle konular tip iyi. Sağol hocam Önemli değil birde unutmusum kaşlarını al ama ben gibi abartma Ben kıl türü şeyleri almayı yada kesmeyi hiç sevmiyorum da mecbur. Nasıl alacağım ki. Gerçekten bilmiyorum. Sen alma ki zaten alamassın kuafore aldır bu arada yasım 18
quote:Orijinalden alıntı: PolyFoot quote:Orijinalden alıntı: Alqaria35 quote:Orijinalden alıntı: PolyFoot quote:Orijinalden alıntı: Alqaria35 quote:Orijinalden alıntı: PolyFoot Sen yastakyan bende acardım boyle konular tip iyi. Sağol hocam Önemli değil birde unutmusum kaşlarını al ama ben gibi abartma Ben kıl türü şeyleri almayı yada kesmeyi hiç sevmiyorum da mecbur. Nasıl alacağım ki. Gerçekten bilmiyorum. Sen alma ki zaten alamassın kuafore aldır bu arada yasım 18 Utanırım ben.
quote:Orijinalden alıntı: Till.Lindeman Göz hariç sıfır İşte dediğim gibi nasıl düzeltebilirim. Tavsiyen var mı bu hususta
Yaşımın daha küçük durduğu söylüyor bazı insanlar. Bunu nasıl engellerim yani tabiri caizse nasıl büyürüm