Şimdi Ara

Tipim nasil ss'li ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Csb derken inanmiyormusun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kral bu senden acayip giderin var
  • =PistoLeRo= kullanıcısına yanıt
    Evet benim

• Hassastttr. . İyisin hocam ortalamanın çok ustundesin .

Ulan bir daha baktım yine hasttrr dedim kardrsim aman değerlendir bu tipini . Iyi bir hatunu hic konusmadan bile tavliyabilecek potansiyelin var.Dinci sakirt bir kizla yada çirkin sisko bir kızla kendine yazık etme pişman olursun . He bunlardan biriyle evlenirsen yada sevgili olursan kölen köpeğin olur o ayrı . Basarilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKARAHANLİ -- 18 Aralık 2018; 22:16:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Kurt adama benziyorsun
    Neremi benzetiyorsunuz çok merak ediyorum 😀😀

• Kardeş senin gibi tipte olanların sevgilisi pek olmaz hele kızlar ile işin yoksa kızlar ancak dışarda sokakta seni keser sana bakarlar..ama asla sana yaklaşamazlar he tanıdıktan sonra çok sıcak davranırlar haksızmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 18 Aralık 2018; 22:28:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Kardeş senin gibi tipte olanların sevgilisi pek olmaz hele kızlar ile işin yoksa kızlar ancak dışarda sokakta seni keser sana bakarlar..ama asla sana yaklaşamazlar he tanıdıktan sonra çok sıcak davranırlar haksızmıyım
    Valla yakisliyim felan gibi bir havam hiç olmadi,hala olduğumuda düşünmüyorum,henüz 1 tane sevgilim oldu,kizlarda fazla yaklaşmiyor,biraz agresif duruyorum (Genetik birsey heralde butun aile agresif tipli)

• Lizzie Wizzie L kullanıcısına yanıt
    Forumda böyle birini görmek tuhafıma gitti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lizzie Wizzie

Valla yakisliyim felan gibi bir havam hiç olmadi,hala olduğumuda düşünmüyorum,henüz 1 tane sevgilim oldu,kizlarda fazla yaklaşmiyor,biraz agresif duruyorum (Genetik birsey heralde butun aile agresif tipli)

Alıntıları Göster
    Kardeş evliyim ve kardeşine kulak ver hayatım ortamlarda geçti babam,şimdi sende tip var tamammı dolayısıyla sokakta 10 kişiden 7 sinden iyisin geri kalan 3 de seninle aynı, kızlarda aşırı ego olduğu için bu bana bakmaz düşüncesi yaratır ve umutlarını keserler senden, ama vasat adam kovalar kızları kapar ısrarcıdır dili zehirdir bu elemanların.. ulaşılmayan tipler yanlızlığa mahkumdur ,hele kızlara yüz vermeyen tipsen sevgilin tipinden değil sana önyargı ile yaklaşan havalı tipindendir..yoksa her türlü götürürsün ,dedimya sokakta seni keserler ortamda ilgi çekersin ama ilerisi olmaz, hep senden beklerler sendede tık yoksa sevgili etmen zor kardeşim

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Sağol abi 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: Lizzie Wizzie

Sağol abi 👍
    Estafurullah kardeşim ben gerçeği söyledim...soğuksan kızlara karşı yüz vermiyorsan tipinden değil kızlara göre tipindendir ..bakmaz bana bu derler
  • Şu son zamanlarda forumdan yakışıklı adamlar çıkıyor ilginç..

Baya iyisin hocam.

• TEK görse kalbine iner yapmayın böyle şeyler.

Tipe gelecek olursak benden bile yakışıklısın TEBRİKLER kanks

• Sağol aga.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.