sen |
Tipim Nasıl SS'li (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: pcdalysen
Alıntıları GösterKudur @Üfler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam iyisiniz ama merdivenler iyi değil. Nedense o merdivenler bana okul kara tahtasında çınlayan renkli tebeşirleri anımsattı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The WıldernessKudur @Üfler
Alıntıları GösterBelki daha yakışıklı olabilirsin ama senin gibi sabah akşam kızlar bakmıyor diye ağlamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 23 Haziran 2021; 23:17:8 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4A681DC35Hocam iyisiniz ama merdivenler iyi değil. Nedense o merdivenler bana okul kara tahtasında çınlayan renkli tebeşirleri anımsattı.
naemiiş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6naemiiş
Alıntıları GösterHocam anlamadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4A681DC35Hocam anlamadım.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6Belki daha yakışıklı olabilirsin ama senin gibi sabah akşam kızlar bakmıyor diye ağlamıyorum.
Alıntıları GösterSiz daha yakışıklısınız hocam, Maraz kendini avutuyor.
-
Mematinin yanında bacağım gibi duruyordunquote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6Kaç kere dicem kolpa kolpa anlayın artık. 180'im. Hem klasik bir DH sözü vardır. DH'li herkes tartışmasız 190 ve üzeridir.
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Renkli merdiven ile lgbt mesajı verip ben gayım mı demek istedin hocam
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4A681DC35Siz daha yakışıklısınız hocam, Maraz kendini avutuyor.
Alıntıları GösterYa hem zaten kendisinin yakışıklı olduğunu düşünen insan gelip burada ben yakışıklı mıyım? Çok tipsizim dimi? diye konular açmaz. Yakışıklı olduğunu düşünen insan gider kız peşinde koşar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6Ya hem zaten kendisinin yakışıklı olduğunu düşünen insan gelip burada ben yakışıklı mıyım? Çok tipsizim dimi? diye konular açmaz. Yakışıklı olduğunu düşünen insan gider kız peşinde koşar.
Alıntıları GösterHahahah şaka yaptık lan
quote:
Orijinalden alıntı: GrkwnxsRenkli merdiven ile lgbt mesajı verip ben gayım mı demek istedin hocam
Yav arkadaş ne yani şimdi twister dondurma yediğim zamanda mı gey oluyorum?
Adamlar merdivenleri boyamış, görüntüsü güzel olsun diye yapmışlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hardwell.
Mematinin yanında bacağım gibi duruyordun
Alıntıları GösterOnun boyla alakası yok hocam. Memati abinin asaletindendir o
-
Valla anlamam. Ben mematiden uzunumquote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6Onun boyla alakası yok hocam. Memati abinin asaletindendir o
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hardwell.
Valla anlamam. Ben mematiden uzunum
Alıntıları GösterÖnemli olan boyu değil işlevi hocam :D
-
Maşallah
Fazla paylaşma hocam. Çok kem gözlü var nazar değer.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6Yav arkadaş ne yani şimdi twister dondurma yediğim zamanda mı gey oluyorum?
Adamlar merdivenleri boyamış, görüntüsü güzel olsun diye yapmışlar.
Alıntıları GösterTrollüyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6Önemli olan boyu değil işlevi hocam :D
Alıntıları Gösterbunu kim dediyse yalan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X